Neler Yeni

Donanımarşivinin iyilikleri sanırım ticarete dönüyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
Hakkı var mı var ama ihtiyacı olanlar alsa da şu uygun fiyatlar yerini bulsa yahu . Ticarathane yuvası oldu donanımarşivinin kampanyalı yada uyguna 2. El sattığı ürünler .

Neyse yapacak bir şey yok ama 700₺ kâr da fena değilmiş

E2ACD640-BEC5-4227-9249-F858A73D9A02.jpeg

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
keşke kullanacak insanlara gitse...

Can...

80+ Platinum
Hakkı var mı var ama ihtiyacı olanlar alsa da şu uygun fiyatlar yerini bulsa yahu . Ticarathane yuvası oldu donanımarşivinin kampanyalı yada uyguna 2. El sattığı ürünler .

Alıntıyı görüntüle
Bir arkadaş daha heh buyur ilan sahibi benim kardeş 200 tl komisyon kesiyor doye koydum üstüne sabahtan beri konusunu açıyorum sistem toplamak için aldım ama insanlar hazır sisteme yönlendirme yaptığı için ilana koydum

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,664
İsim
Hacı
Eski anakart zaten alıcı zor çıkar (!).
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir arkadaş daha heh buyur ilan sahibi benim kardeş 200 TL komisyon kesiyor doye koydum üstüne sabahtan beri konusunu açıyorum sistem toplamak için aldım ama insanlar hazır sisteme yönlendirme yaptığı için ilana koydum
Keşke almasaydınız (!).

Can...

80+ Platinum

Alıntıyı görüntüle
Sahibinden de 3k alıcı bile çıktı satmıyorum satmak amaçlı almadım zaten hazır sistem alicam ondaki anakarti işlemciyi satip bunu kullancam hani çok zekisiniz ya ha birde bilir misin serbest piyasa var

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Al sata gitmez zaten elde kalır

Can...

80+ Platinum

Alıntıyı görüntüle

Al sata gitmez zaten elde kalır
Ondan dolayı da almadım zaten minik sistem hevesim var kullanayım diye aldım konulara bakın en son aklımda oturtum bile işlemcisini bile satın aldım konuşmak için konuşuyor millet

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Ondan dolayı da almadım zaten minik sistem hevesim var kullanayım diye aldım konulara bakın en son aklımda oturtum bile işlemcisini bile satın aldım konuşmak için konuşuyor millet
Anladım hayırlısı olsun knka ama lga 1200 ile sistem kurmak pek mantıklı olmaz kaldı ki intel Yeni soket çıkarıyor lga 1700 de artık desteği bitti diyebiliriz

Can...

80+ Platinum
Anladım hayırlısı olsun knka ama lga 1200 ile sistem kurmak pek mantıklı olmaz kaldı ki intel Yeni soket çıkarıyor lga 1700 de artık desteği bitti diyebiliriz
Benim yüksek işim yok hocam ondan aldım birde dediğim gibi Merakım gitsin maksat yeni nesil bu seviyede anakart alıp sistem kuramam şuan

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Benim yüksek işim yok hocam ondan aldım birde dediğim gibi Merakım gitsin maksat yeni nesil bu seviyede anakart alıp sistem kuramam şuan
Sistem kurmak istiyorsan yardımcı olurum istersen

Can...

80+ Platinum
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,554
Üyeler
164,695