Neler Yeni

Donma ve yeniden baslatma

Frozen12

80+
Reaksiyon skoru
0
lol oynarken oyun yükleme ekranındayken arkada genelde youtube de takılıyorum alt tap atına pc donuyo dırırı diye sesler cıkarıp kendını yenıden baslatıyo bıos guncelledıkten sonra oldu sanırım APP center den güncelledim occt işlemci ekran kartı ve diger tüm parcaların testini sorunsuz yaptım furmak ve userbencmark testinde de sorun cıkmıyo yeni ekran kartı aldım bıos guncellemeden önce ekran kartında mı sorun bios ta mı anlayamadım ama dedim gibi bütün testleri yaptım ve hicbir sorun yok sadece youtube den lole gecıs yaparken oluyo chatgpt ile bios ayarı yaptık düzelmis gibiydi yine oldu sorun ne olabilr ve nasıl düzelte bilirim sıcaklık degerım max 75 oluyo testlerde lol ve youtube de yuk olmadıgı ıcın bu kadar da gormez ısınma gıbı de sorun yok ekran kartı değisiminden sonra format atıp sıfırdan kurulum yaptım yenıden baslatınca amd hata verıyo yapay zeka watt sorunu olabılcegı ıcın verebılır dedı bıos guncellemesı ıle kaynaklıymıs eskı ekran kartım da rx 6600 xt hıc sorun yasamadım o zaman da aynı pc vardı sadece ekran kartı degıstı 1.2 f30 güncel bıosum

isemci i5 12400f
ekran kartı rx 6700xt
ram 16 gb
anakart gıgbyte h610m h
psu 700+80

Geri