Neler Yeni

Çözüldü✓ Donner DHT-S300 Sound Bar Alınır mı?

Artarof

80+ Bronze
Bütçe
8000
Nornalde 5+1 ses sistemi (Logitech z506) kullanmaktayım ama kablo kalabalığından artık çok sıkıldım.
Sound Bar denemek istiyorum ve bir arkadaşım bunu önerdi. Söylediklerine ve deneyimlerine göre baya memnun.
Başka kullanan varsa deneyimlerini benimle paylaşmasını rica ediyorum. Bu bütçelerde farklı Sound Bar önerisi varsa onlarada açığım.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
can
hocam soundbar olarak piyasada f/p 2 marka var birisi samsung birisi lg, diğer markaların hem bilgi birikimi bu firmalar kadar iyi değil argesi sağlam olanların ise fiyatları aşırı yüksek örnek ambeo soundbarlar bütçeniz 7-10 bin civarı ise dediğim gibi lg yada samsung alın derim samsung tarafında q600c lg tarafında ise S75Q önerebilirim önerileri bütçene göre yaptım son olarak dolby atmos gibi bir beklentin var ise minimum q990c tarzi bir soundbar bakman lazım ki onlar bile tam hakkıyla dolby atmos hissi yaşatamıyor

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
Almışken kaliteli bir şey almak lazım. Bizde de samsung marka soundbar vardı sesi çok güzeldi. Onun kablosuz subwooferını evin uzak bir yerine koymuştuk çok iyi ses veriyordu. Yandı gitti sonra.
Bose TV Speaker öneririm. Harici olarak bass modülü de takabiliyorsun sonradan.
Edit: Şimdi tekrardan baktım. Donner daha çok çevresel sese sahip. TV, Film, Müziklerde akustik daha iyi olur. İyi fiyata bulunursa alınabilir.

Artarof

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam soundbar olarak piyasada f/p 2 marka var birisi samsung birisi lg, diğer markaların hem bilgi birikimi bu firmalar kadar iyi değil argesi sağlam olanların ise fiyatları aşırı yüksek örnek ambeo soundbarlar bütçeniz 7-10 bin civarı ise dediğim gibi lg yada samsung alın derim samsung tarafında q600c lg tarafında ise S75Q önerebilirim önerileri bütçene göre yaptım son olarak dolby atmos gibi bir beklentin var ise minimum q990c tarzi bir soundbar bakman lazım ki onlar bile tam hakkıyla dolby atmos hissi yaşatamıyor
Almışken kaliteli bir şey almak lazım. Bizde de samsung marka soundbar vardı sesi çok güzeldi. Onun kablosuz subwooferını evin uzak bir yerine koymuştuk çok iyi ses veriyordu. Yandı gitti sonra.
Bose TV Speaker öneririm. Harici olarak bass modülü de takabiliyorsun sonradan.
Edit: Şimdi tekrardan baktım. Donner daha çok çevresel sese sahip. TV, Film, Müziklerde akustik daha iyi olur. İyi fiyata bulunursa alınabilir.
Öncelikle ikinizede değerli cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Subwoofer olmayan bir model tercih etsem, örneğin linkini eklediğim donner gibi bir model.
Sizce pişman olur muyum? Bu arada 10k maalesef benim için çok :/. 8k az mı diye sorabilirsiniz ama 8k benim için en üst limit.
Zaten bilgisayarda kullanacağım öyle çok üst düzey bir ürüne ihtiyacım yok.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
Öncelikle ikinizede değerli cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Subwoofer olmayan bir model tercih etsem, örneğin linkini eklediğim donner gibi bir model.
Sizce pişman olur muyum? Bu arada 10k maalesef benim için çok :/. 8k az mı diye sorabilirsiniz ama 8k benim için en üst limit.
Zaten bilgisayarda kullanacağım öyle çok üst düzey bir ürüne ihtiyacım yok.
Ben az da olsa bass sesini duymak isterim açıkcası,
Bu üzermi bilmem ama amazonun sitesinde ki görsellerde, uygulamaya bağlanarak bass tiz ayarı yapılabiliyor. Tatmin edici olur gibi gözüküyor. Her hangi bir frekans aralığı paylaşılmamış Bass üretimi nasıl veya tizler nasıldır diye. tahminimce Tizler net midler doyurucudur. Bass da doğal olarak koca kolondan gelen ses kadar gelmeyecek. Ayrıca sürücü boyutlarını da göremedim. Bence üzmeyecek gibi gözüküyor :) Güle güle kullanın.

Artarof

80+ Bronze
Saygıdeğer Hocam,
Tekrardan değerli cevabınız için çok teşekkür ederim.
İyi forumlar

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
can
Eğer ciğer titretecek tarzda bir bass beklentin var ise subwooferlı olan bir model tercih etmen lazım, maks bütçen 8 bin ise
https://www.akakce.com/soundbar/en-ucuz-lg-snh5-4-1-kanal-600-w-hdmi-bluetooth-fiyati,780033335.html 600w rms değerine sahip bu cihaz apartmanı inletirsin fakat soundbar kısmı biraz kalın kaba duruyor,
hem görsel olsun hem beni tatmin etsin hemde dolby gibi yeni teknolojiler barındırsın dersen bu cihaz indirimlerle ara ara 6-7k civarına düşüyor https://www.akakce.com/soundbar/en-ucuz-samsung-hw-q600c-3-1-2-kanal-fiyati,216377313.html
ilk attığım lg modelin ses bas şiddetini tasvir etmek gerekirse samsung tarafında q990c lg tarafında sq95r kadar yüksek ses verebiliyor bu cihazlar şuan 30-40 bin tl

Artarof

80+ Bronze
Eğer ciğer titretecek tarzda bir bass beklentin var ise subwooferlı olan bir model tercih etmen lazım, maks bütçen 8 bin ise
https://www.akakce.com/soundbar/en-ucuz-lg-snh5-4-1-kanal-600-w-hdmi-bluetooth-fiyati,780033335.html 600w rms değerine sahip bu cihaz apartmanı inletirsin fakat soundbar kısmı biraz kalın kaba duruyor,
hem görsel olsun hem beni tatmin etsin hemde dolby gibi yeni teknolojiler barındırsın dersen bu cihaz indirimlerle ara ara 6-7k civarına düşüyor https://www.akakce.com/soundbar/en-ucuz-samsung-hw-q600c-3-1-2-kanal-fiyati,216377313.html
ilk attığım lg modelin ses bas şiddetini tasvir etmek gerekirse samsung tarafında q990c lg tarafında sq95r kadar yüksek ses verebiliyor bu cihazlar şuan 30-40 bin TL
Detaylı yanıtınız için çok teşekkür ederim.
Sizce bu bütçede satılan Sound Barlar o fiyatları hak ediyor mu? Derseniz ki biraz farka şöyle farklı iyi modeller de var değerlendirebilirim.
LG için son yazdığınız cümle aklımı bayağı bir çeldi :). Fazla para vermeye gerek yok diyorsanız direkt LG alabilirim.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
can
Detaylı yanıtınız için çok teşekkür ederim.
Sizce bu bütçede satılan Sound Barlar o fiyatları hak ediyor mu? Derseniz ki biraz farka şöyle farklı iyi modeller de var değerlendirebilirim.
LG için son yazdığınız cümle aklımı bayağı bir çeldi :). Fazla para vermeye gerek yok diyorsanız direkt LG alabilirim.
Soundbardan beklentin ne yüksek ses yüksek bas versin çok özelliğe gerek yok dersen snh5 işini fazla fazla görür, soundbardan beklentin dolby atmosun hakkını almak ise q990c(35k) , sehnheızer ambeo max + subwofer(100k civarı) , herşeyden orta şeker olsun dersen samsunglarda bütçene göre q600c q700c q800c lg tarafinda s75q sc9s

Artarof

80+ Bronze
Soundbardan beklentin ne yüksek ses yüksek bas versin çok özelliğe gerek yok dersen snh5 işini fazla fazla görür, soundbardan beklentin dolby atmosun hakkını almak ise q990c(35k) , sehnheızer ambeo max + subwofer(100k civarı) , herşeyden orta şeker olsun dersen samsunglarda bütçene göre q600c q700c q800c lg tarafinda s75q sc9s
PC için alacağım ve genelde kulaklık kullandığım için fazla özelliği olmayan snh5 işimi görecektir çünkü film, dizi izlerken ya da hikayeli oyun oynarken, müzik dinlerken kullanacağım. Zaten ileride fazlasını istersem q990c alabilirim. Hocam vaktinizi ayırıp bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
İyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,586
Üyeler
161,094
Son üye
technocholic
Top Bottom