Mavi Ekran Donuk mavi ekran yedim

4HMET678

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
465
Durup dururken saçma bir mavi ekran yedim yani sanirim mavi ekran pc böyle kaldin niye böyle olmuş olabilir ne yapmaliyım tuştan kapatayimmi pcyi

Ekler

• 1000055848.webp
    1000055848.webp
    458.8 KB · Hit: 52
Durup dururken saçma bir mavi ekran yedim yani sanirim mavi ekran pc böyle kaldin niye böyle olmuş olabilir ne yapmaliyım tuştan kapatayimmi pcyi
Sistem özellikleri ne?
"BSOD Page Fault in Non-Paged Area amdkmdag.sys" Aldığın hata bu fotoyu okuyamayan olursa yardımı dokunur belki :D

Sistem özellikleri ne?
"BSOD Page Fault in Non-Paged Area amdkmdag.sys" Aldığın hata bu fotoyu okuyamayan olursa yardımı dokunur belki :D
Colorful b650 anakart ,7 7800x3d
Rx6800, patriot 2x16 ddr5, 2 adet m2 var biri kingston biri adata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar yeterlimi

Bunlar yeterlimi
EXPO açık mı?

Kaldi böyle pc ne yapmaliyim tuştan kapatmak geliyor aklima sadece yada tuştan reset

Evet
Mavi ekran yiyemediğin için sistem kendini kapatmıyor güç tuşuna basılı tutarak kapatmaktan başka çaren yok zaten. EXPO profilin kaç mhz çalıştırıyor. Gerçi sorun internette GPUdan kaynaklı diyor.

Mavi ekran yiyemediğin için sistem kendini kapatmıyor güç tuşuna basılı tutarak kapatmaktan başka çaren yok zaten. EXPO profilin kaç mhz çalıştırıyor. Gerçi sorun internette GPUdan kaynaklı diyor.
Expo sanirim 6400de bakmam lazim

Gpudan ise sistemi açinca neye bakayim, amdde şuan 25.3.1 sürümdeyim yeni sürümde değil

Expo sanirim 6400de bakmam lazim

Gpudan ise sistemi açinca neye bakayim, amdde şuan 25.3.1 sürümdeyim yeni sürümde değil
Ekran kartının sürücüsünden olduğu yazıyor çoğu kaynakta ama tam emin değilim. Hatayı açıkladım bilgisi olanlar daha doğru cevap verecektir.

Ekran kartının sürücüsünden olduğu yazıyor çoğu kaynakta ama tam emin değilim. Hatayı açıkladım bilgisi olanlar daha doğru cevap verecektir.
Hocam sistemi açtim çözünürluğüm değişmiş nedense

WhatsApp Görsel 2025-09-26 saat 23.36.47_77318f1d.webp

Merhaba, aynı sorun bende bugün oldu, sizin sorununuz çözüldü mü ?
windows 11

XPG Gammix D30 8 GB 3200 MHz CL16 AX4U32008G16A-SR30 DDR4 Ram AMD Radeon RX 6700 XT 12 gb ekran kartı AMD Ryzen 5 3600-6 core işlemci MSI x470 gaming plus ms7b79 anakart bende de xmp açıktı, yardımcı olabilirmisiniz ?

Geri