Sistem özellikleri ne?Durup dururken saçma bir mavi ekran yedim yani sanirim mavi ekran pc böyle kaldin niye böyle olmuş olabilir ne yapmaliyım tuştan kapatayimmi pcyi
Colorful b650 anakart ,7 7800x3dSistem özellikleri ne?
"BSOD Page Fault in Non-Paged Area amdkmdag.sys" Aldığın hata bu fotoyu okuyamayan olursa yardımı dokunur belki![]()
Bunlar yeterlimiColorful b650 anakart ,7 7800x3d
Rx6800, patriot 2x16 ddr5, 2 adet m2 var biri kingston biri adata
EXPO açık mı?Colorful b650 anakart ,7 7800x3d
Rx6800, patriot 2x16 ddr5, 2 adet m2 var biri kingston biri adata
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunlar yeterlimi
Kaldi böyle pc ne yapmaliyim tuştan kapatmak geliyor aklima sadece yada tuştan resetSistem özellikleri ne?
"BSOD Page Fault in Non-Paged Area amdkmdag.sys" Aldığın hata bu fotoyu okuyamayan olursa yardımı dokunur belki![]()
EvetEXPO açık mı?
Mavi ekran yiyemediğin için sistem kendini kapatmıyor güç tuşuna basılı tutarak kapatmaktan başka çaren yok zaten. EXPO profilin kaç mhz çalıştırıyor. Gerçi sorun internette GPUdan kaynaklı diyor.Kaldi böyle pc ne yapmaliyim tuştan kapatmak geliyor aklima sadece yada tuştan reset
Evet
Expo sanirim 6400de bakmam lazimMavi ekran yiyemediğin için sistem kendini kapatmıyor güç tuşuna basılı tutarak kapatmaktan başka çaren yok zaten. EXPO profilin kaç mhz çalıştırıyor. Gerçi sorun internette GPUdan kaynaklı diyor.
Gpudan ise sistemi açinca neye bakayim, amdde şuan 25.3.1 sürümdeyim yeni sürümde değilMavi ekran yiyemediğin için sistem kendini kapatmıyor güç tuşuna basılı tutarak kapatmaktan başka çaren yok zaten. EXPO profilin kaç mhz çalıştırıyor. Gerçi sorun internette GPUdan kaynaklı diyor.
Ekran kartının sürücüsünden olduğu yazıyor çoğu kaynakta ama tam emin değilim. Hatayı açıkladım bilgisi olanlar daha doğru cevap verecektir.Expo sanirim 6400de bakmam lazim
Gpudan ise sistemi açinca neye bakayim, amdde şuan 25.3.1 sürümdeyim yeni sürümde değil
Hocam sistemi açtim çözünürluğüm değişmiş nedenseEkran kartının sürücüsünden olduğu yazıyor çoğu kaynakta ama tam emin değilim. Hatayı açıkladım bilgisi olanlar daha doğru cevap verecektir.
Driverınız patlamış olabilir. DDU ile silip düzgün bir eski sürüm kurun bence.Hocam sistemi açtim çözünürluğüm değişmiş nedense
Merhaba, aynı sorun bende bugün oldu, sizin sorununuz çözüldü mü ?Durup dururken saçma bir mavi ekran yedim yani sanirim mavi ekran pc böyle kaldin niye böyle olmuş olabilir ne yapmaliyım tuştan kapatayimmi pcyi
ekran kartı driverini ddu ile sil yükle yaptım şuanlık bir şey yok bendeAlıntıyı görüntüle
Merhaba, aynı sorun bende bugün oldu, sizin sorununuz çözüldü mü ?
windows 11
XPG Gammix D30 8 GB 3200 MHz CL16 AX4U32008G16A-SR30 DDR4 Ram AMD Radeon RX 6700 XT 12 gb ekran kartı AMD Ryzen 5 3600-6 core işlemci MSI x470 gaming plus ms7b79 anakart bende de xmp açıktı, yardımcı olabilirmisiniz ?