Dönüştürücü ile m.2 kullanabilir miyim?

Reaksiyon skoru
112
Selamlar, kendi m.2 slotum dolu ve sata ssd almak istemiyorum. Aktif SSD'mi değiştirmek yerine acaba dönüştürücü ile yeni m.2 kullanabilir miyim? Sata SSD önerilen bir kişiye pci 3.0 slotunuz boş dönüştürücü ile kullanabilirsiniz yazılmış forumda, acaba bende de mümkün müdür?

Anakartım:
ASUS Prime A620M-E CSM 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP VGA mATX Anakart

İyi forumlar.

Selamlar, kendi m.2 slotum dolu ve sata ssd almak istemiyorum. Aktif SSD'mi değiştirmek yerine acaba dönüştürücü ile yeni m.2 kullanabilir miyim? Sata SSD önerilen bir kişiye pci 3.0 slotunuz boş dönüştürücü ile kullanabilirsiniz yazılmış forumda, acaba bende de mümkün müdür?

Anakartım:

İyi forumlar.
Sata ile yaklaşık aynı hızları almaya razıyım diyorsan evet mümkün.

Anakartım:

İyi forumlar.
1754151852947.webp

bu ikisinden birisine takabilirsin

Yakında anakart değiştiririm demiyorsan sata al ya da m2 yi değiştir dönüştürücüyle uğraşmaya değmez.
sata ssd yi alıp napsın adam biraz mantıklı düşün dostum. ileride eğer daha iyi bir anakarta geçerse 2 tane m2 slotu olursa 2 sinide takar tam verim alarak devam eder ama sata almış olursa mecbur yine sata girişine takacak ama yine aynı hızda kalacak. zaten dönüştürücüye taksa bile satayla aynı ya da bir tık daha iyi hızda çalışır m2 ssd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satada karar kıldım o zaman, SSD konusunda ne önerirsiniz 1TB bütçem maksimum 3.500 olur.
sata alma m2 ssd ve dönüştürücü al ben şuan öyle kullanıyorum

O 500GB. Sizden hem dönüştürücü+M.2 önerisi alayım bir de SATA. İkiside 1TB'lık hafif bütçe dostu olursa sevinirim.
Şöyle yapın o zaman, 1TB kaliteli M2 SSD alıp 500GB olanı dönüştürücüyle takın.
SSD olarak bu olur ama dönüştürücüleri çok iyi bilmiyorum.

sata ssd yi alıp napsın adam biraz mantıklı düşün dostum. ileride eğer daha iyi bir anakarta geçerse 2 tane m2 slotu olursa 2 sinide takar tam verim alarak devam eder ama sata almış olursa mecbur yine sata girişine takacak ama yine aynı hızda kalacak. zaten dönüştürücüye taksa bile satayla aynı ya da bir tık daha iyi hızda çalışır m2 ssd

M.2 dönüştürücü hiç kullanmadım, nereden ve hangisini alayım. SSD olarak Kingston NV3 mü yoksa Kioxia G3 mü daha iyi olur.
Bende adata legend 800 bulunmakta. Bildiğim kadarı DRAM mevcut.

Dönüştürücün ne bana önerir misin anakarta uygun. Kioxia Pro veya G2, NV3 ile kullanırım.

M.2 dönüştürücü hiç kullanmadım, nereden ve hangisini alayım. SSD olarak Kingston NV3 mü yoksa Kioxia G3 mü daha iyi olur.
Bende adata legend 800 bulunmakta. Bildiğim kadarı DRAM mevcut.

Dönüştürücün ne bana önerir misin anakarta uygun. Kioxia Pro veya G2, NV3 ile kullanırım.
Legend 800 de DRAM yok onu yazayım öncelikle.

Kioxia Pro al DRAMli kaliteli hızlı bir SSD, onu direkt anakarttaki M2 slotuna tak dönüştürücüye 500gb legend 800ü takarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,586
Üyeler
183,309
Son üye
mertssh
Geri