dönüştürücü kablo ekran kartına zarar verebilir mi?

justme123

80+
Reaksiyon skoru
37
2 gün önce vga to displayport bir kablo aldım ve kabloyu 'bilgisayara zarar verebilir' endişesi ile eski bilgisayarıma taktım zarar verir ise ona versin diye ve kablonun ucunu çıkaramadım ekran kartından, biraz zorlayınca da usb ucu koptu ve kablo çöp oldu, bir daha kablo almayı düşünüyorum ama kablo bilgisayara zarar verebilir mi?

2 gün önce vga to displayport bir kablo aldım ve kabloyu 'bilgisayara zarar verebilir' endişesi ile eski bilgisayarıma taktım zarar verir ise ona versin diye ve kablonun ucunu çıkaramadım ekran kartından, biraz zorlayınca da usb ucu koptu ve kablo çöp oldu, bir daha kablo almayı düşünüyorum ama kablo bilgisayara zarar verebilir mi?
marka ismini söyleyebilirmsiin

Hocam merhaba, ben de aynı kabloyu kullanmayı düşünüyorum da herhangi bir sorun yaşadınız mı ? Ekran kartına bir zararı oluyor mu ?
hocam aylardır kullanıyorum ve anladım ki çok sakat iş bu ek kablo işi, bilgisayarı açtığımda bi 2-3 dk ekranın gelmesini bekliyorum (gidip gidip geliyor 2-3dk) sonra geliyor ekran direkt monitörünün kablosunu kullanabiliyorsan onu kullan yoksa paraya kıy iyi bi kablo al benim tavsiyem
Hocam merhaba, ben de aynı kabloyu kullanmayı düşünüyorum da herhangi bir sorun yaşadınız mı ? Ekran kartına bir zararı oluyor mu ?

Ekran kartina zarar verecegini dusunmuyorum ama benim iki ekran kartimmda da pc acilmama sorunu oldu.

+ olarak 2. mönitöre de aynı kablodan aldım 1. sinde taktım geri çıkartırken hdmi ucu ekran kartına sıkıştı çıkaramadım kablo pert oldu sonra başka bi kablo aldım ancak öyle kullanıyorum 2. ekranı da, demem o ki çok sakat bu dönüştürücü kablo işi eğer ucuza kaçacaksan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,163,011
Üyeler
184,715
Son üye
YusufUlas
Geri