Neler Yeni

Dönüştürücü rne işe yarıyor

kajuxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Davut Solak
1743776583378.png
yeni bir mouse aldım wireless ilk defa kullanacağım type c nin ucundaki dönüştürücü ne işe yarıyor? nasıl kullanmalıyım

xTURANN

80+ Silver
Senin kullanacağın bir şey yok. Bilgisayarında ki USB girişine o üstte ki olanı tak, sonra altta ki siyah mini kutuyu mouse'un net görebildiği, önünde engel olmayacak bir yere koy işlem tamamdır. Dongle diye geçer bunlar, 4 - 8k Hz verebilmek için gerekir.

kajuxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Davut Solak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin kullanacağın bir şey yok. Bilgisayarında ki USB girişine o üstte ki olanı tak, sonra altta ki siyah mini kutuyu mouse'un net görebildiği, önünde engel olmayacak bir yere koy işlem tamamdır. Dongle diye geçer bunlar, 4 - 8k Hz verebilmek için gerekir.
kabloyu bilgisayara takmam lazım mı yoksa gözüken bir yere kyosam yeter mi dongle i

xTURANN

80+ Silver
kabloyu bilgisayara takmam lazım mı yoksa gözüken bir yere kyosam yeter mi dongle i
Resimde ki altın uçlu USB'yi bilgisayara takacaksın. Yine resimde ki altta gözüken minik kutuyu masanın üstüne koyacaksın. Zaten onda pc'ye takabileceğin bir uç yok.

kajuxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Davut Solak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resimde ki altın uçlu USB'yi bilgisayara takacaksın. Yine resimde ki altta gözüken minik kutuyu masanın üstüne koyacaksın. Zaten onda pc'ye takabileceğin bir uç yok.
hocam o kabloyu ben takıcaksam niye wireless aldımki bende laptop varda şarj ederken takarım diyordum sadece.siyah kutuyu kullanmazsam 4k desteğini mi almıyorum sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,298
Üyeler
171,904
Son üye
Ali2325
Top Bottom