Neler Yeni

DOPİNG HAFIZA TORRENT VAR MI ?

merikint

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Harun Çamur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maalesef beni aşıyor ücreti yoksa zaten satın alırdım.

merikint

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Harun Çamur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,028
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Gerçekten çalışacak olması için doping hafıza almasına gerek mi var?
Ben böyle bir şey söylemedim.

Doping Hafıza çalıştığın takdirde yardımcı olur. Beynine direkt bilgi yüklemez. O yüzden demek istediğim şu. Alacak durumu yoksa YT gibi kaynaklar var, illaha almasına gerek yok. Torrent gibi sitelerde de aramasına gerek yok. Tavsiyem elden çalışmak lakin ona da imkan yoksa buraya YT'de ki iyi hocaları atabilirim.

no-name

80+ Silver
Ben böyle bir şey söylemedim.

Doping Hafıza çalıştığın takdirde yardımcı olur. Beynine direkt bilgi yüklemez. O yüzden demek istediğim şu. Alacak durumu yoksa YT gibi kaynaklar var, illaha almasına gerek yok. Torrent gibi sitelerde de aramasına gerek yok. Tavsiyem elden çalışmak lakin ona da imkan yoksa buraya YT'de ki iyi hocaları atabilirim.
Yok öyle yazınca almak zorundaymış gibi anlaşılıyor teşekkürler, torrent sitelerinde arayabilir belki bir denemek istemiştir ama parssı yoktur

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,028
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Yok öyle yazınca almak zorundaymış gibi anlaşılıyor teşekkürler, torrent sitelerinde arayabilir belki bir denemek istemiştir ama parssı yoktur
Korsana yönelmesin işte onu diyorum. Doping Hafıza'da çalışan öğretmenlerin hakkına girer. Çalışanların hakkına girer. Bir sürü seçenek mevcut. Çalışmamak için özel bir çaba sarf etmeniz gerekiyor.

Top Bottom