Sanmıyorum.Doping hafıza torrent olan var mı acaba? Çok gerekli benim için.
Doping hafıza torrent olan var mı acaba? Çok gerekli benim için.
Yok. Olsa bile burdan paylaşmamız yasak.Doping hafıza torrent olan var mı acaba? Çok gerekli benim için.
Gerçekten çalışmak isteyip te parası yoksa napsın? Kendine kaynak bulmaya çalışıyor.Gerçekten çalışacaksan alırsın zaten.
Gerçekten çalışacak olması için doping hafıza almasına gerek mi var? Hatta hiç birine para yedirmesine gerek yok youtube kaynakları yeter de artar.Gerçekten çalışacaksan alırsın zaten.
Öyle mi. Bilmiyordum teşekkür ederimYok. Olsa bile burdan paylaşmamız yasak.
Doping hafıza çok iyi diyorlardı o yüzden sormuştumGerçekten çalışacak olması için doping hafıza almasına gerek mi var? Hatta hiç birine para yedirmesine gerek yok youtube kaynakları yeter de artar.
Ben böyle bir şey söylemedim.Gerçekten çalışacak olması için doping hafıza almasına gerek mi var?
Yok öyle yazınca almak zorundaymış gibi anlaşılıyor teşekkürler, torrent sitelerinde arayabilir belki bir denemek istemiştir ama parssı yokturBen böyle bir şey söylemedim.
Doping Hafıza çalıştığın takdirde yardımcı olur. Beynine direkt bilgi yüklemez. O yüzden demek istediğim şu. Alacak durumu yoksa YT gibi kaynaklar var, illaha almasına gerek yok. Torrent gibi sitelerde de aramasına gerek yok. Tavsiyem elden çalışmak lakin ona da imkan yoksa buraya YT'de ki iyi hocaları atabilirim.
Korsana yönelmesin işte onu diyorum. Doping Hafıza'da çalışan öğretmenlerin hakkına girer. Çalışanların hakkına girer. Bir sürü seçenek mevcut. Çalışmamak için özel bir çaba sarf etmeniz gerekiyor.Yok öyle yazınca almak zorundaymış gibi anlaşılıyor teşekkürler, torrent sitelerinde arayabilir belki bir denemek istemiştir ama parssı yoktur