DOPİNG HAFIZA TORRENT VAR MI ?

Maalesef beni aşıyor ücreti yoksa zaten satın alırdım.

Gerçekten çalışacak olması için doping hafıza almasına gerek mi var?
Ben böyle bir şey söylemedim.

Doping Hafıza çalıştığın takdirde yardımcı olur. Beynine direkt bilgi yüklemez. O yüzden demek istediğim şu. Alacak durumu yoksa YT gibi kaynaklar var, illaha almasına gerek yok. Torrent gibi sitelerde de aramasına gerek yok. Tavsiyem elden çalışmak lakin ona da imkan yoksa buraya YT'de ki iyi hocaları atabilirim.

Telegramda oluyordu hemen kaldırılıyor teliften dolayı

Ben böyle bir şey söylemedim.

Doping Hafıza çalıştığın takdirde yardımcı olur. Beynine direkt bilgi yüklemez. O yüzden demek istediğim şu. Alacak durumu yoksa YT gibi kaynaklar var, illaha almasına gerek yok. Torrent gibi sitelerde de aramasına gerek yok. Tavsiyem elden çalışmak lakin ona da imkan yoksa buraya YT'de ki iyi hocaları atabilirim.
Yok öyle yazınca almak zorundaymış gibi anlaşılıyor teşekkürler, torrent sitelerinde arayabilir belki bir denemek istemiştir ama parssı yoktur

Yok öyle yazınca almak zorundaymış gibi anlaşılıyor teşekkürler, torrent sitelerinde arayabilir belki bir denemek istemiştir ama parssı yoktur
Korsana yönelmesin işte onu diyorum. Doping Hafıza'da çalışan öğretmenlerin hakkına girer. Çalışanların hakkına girer. Bir sürü seçenek mevcut. Çalışmamak için özel bir çaba sarf etmeniz gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,894
Üyeler
198,002
Son üye
Power59
Geri