Neler Yeni

Dostane Setup Yarışması Yapalım

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
Arkadaşlar dostane şekilde setup Yarışması yapalım. Hem herkes birbirinin setuplarında yapmış olduğu tasarimlar olsun dizaynlar olsun fikir sahibi olurlar hemde sosyalleşme olur

1000017823.jpg

1000017735.jpg

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Tekin Ayber
Setup derken sadece bilgisayar parça alıp, monte etmek diyorsan ve çalışma ortamı ve kasa görünüşü- ortam uyumundan bahsediyorsan bu daha çok zevkler-renkler ve para ile ilgili bence, çünkü günümüzde parası olan herkes bunu yapabilir. Marifet değil, marifet en kötü bilgisayarla bile bir şeyler yapabilmek, para kazanmak veya eğitim - öğretimde kazanım elde etmek... Bunlar basit şeyler...

Bu kadar para harcadık diyelim, bu kadar süslü de yaptık diyelim, peki elde koskocaman bir 0 ya da hiç ise ne işimize yaradı?

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
A''

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitörleri bu yükseklikte kullanmak konforlu mu
monıtorler dırekt goz hızamda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablolar olmasa çok iyi
kablolar sonradan fark ettım eve yenı yenı tasınıyorum bıcak makas olmayınca kablolama yaparken plastık kelepce kullşanamadım hatalı baglamakdan cekındıgım ıcın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Setup derken sadece bilgisayar parça alıp, monte etmek diyorsan ve çalışma ortamı ve kasa görünüşü- ortam uyumundan bahsediyorsan bu daha çok zevkler-renkler ve para ile ilgili bence, çünkü günümüzde parası olan herkes bunu yapabilir. Marifet değil, marifet en kötü bilgisayarla bile bir şeyler yapabilmek, para kazanmak veya eğitim - öğretimde kazanım elde etmek... Bunlar basit şeyler...

Bu kadar para harcadık diyelim, bu kadar süslü de yaptık diyelim, peki elde koskocaman bir 0 ya da hiç ise ne işimize yaradı?
kardesım her bılgısayar kullancıısı kendınce ekosıstemını yaratır ve kulanır bunda abes bır sey yok. basıt seyler herkes ıyı mallar kullanıcak dıye bır sey yok basıt sekılde de bu tarz seyler yapılabılır ne olacak kı . bak en basıt halı ıle kasa alıcak param olmadıgı ıcın sıstemı bu sekılde kullandıgım zamanlarda vardı

1743019991563.png

Son düzenleme:

Clayz

80+ Silver

CharlesPolat

80+ Bronze

Bu kadar boş duyar görmedim la

Top Bottom