Neler Yeni

Bu ekonomide parayı neye yatırmak daha mantıklı sizce?

Xephonys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mete Şahlan
Uygunsuz davranış
Ana dilini yazamayan adam bana agresif olma diyor. Uyardık, cahilliğini düzelttin işte. Bir kelimeyi daha doğru yazmayı öğrendin. Teşekkür edeceğine bana akıl veriyor. Çok paran olsun dostum ne diyeyim şimdi sana :)
Arkadaşım çocuk falan mısın? Telefondan yazıyordur ,telefon otomatik düzeltmiştir. Kendinizi bir bok sanmasanız iyi olur. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Klavye
Seni rapor ettim, umarım hakaret etmeden konuşmayı becerebilrsin.
Lavuğun hakaret olduğunu bilmiyorsun daha asıl cahil senmişsin birde kendini bir şey zannediyor :D
1735220381780.png

AWB794

80+
Arkadaşım çocuk falan mısın? Telefondan yazıyordur telefon otomatik düzeltmiştir kendinizi bir bok sanmasanız iyi olu
Arkadaşım çocuk falan mısın? Telefondan yazıyordur ,telefon otomatik düzeltmiştir. Kendinizi bir bok sanmasanız iyi olur. :D
Al işte bir tane daha hakaret etmeden konuşamayan birisi daha. Işığı gören geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lavuğun hakaret olduğunu bilmiyorsun daha asıl cahil senmişsin birde kendini bir şey zannediyor :D
Alıntıyı görüntüle
"birde kendini bir şey zannediyor", "bir de" şeklinde yazılımalı. Dahi anlamındaki -de ve -da lar ayrı yazılır. Bir şey daha öğrendin bak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Klavye

"birde kendini bir şey zannediyor", "bir de" şeklinde yazılımalı. Dahi anlamındaki -de ve -da lar ayrı yazılır. Bir şey daha öğrendin bak.
Tamam kardeşim, haklısın.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Kaan

Bir tartışmaya haklı girip nasıl bu kadar tilt edici bir şekilde devam ettiniz aklım almıyor :D ilk okuduğumda katılmıştım söylediğine.

SAGE

80+
TL'nin değer kaybetmesinden kurtulmak için parayı nereye yatırmak kısa sürede kar bırakır diye sordum
Kısa süreyi unutun. Üretim yapmadığınız veya ortaya bir katma değer sunmadığınız sürece kısa vadede büyük paralar kazanamazsınız. Yok öyle vur kaç. O para kısa sürede size lazım olacaksa bir şeye yatırmanın mantığı yok. Helal yoldan kazanılmayan paranın bereketi olmuyor zaten. Parayı mala yatırmak mantıklı, durduğu yerde değerleniyor. Risk istemiyorsanız da En risksiz orta vadeli yatırım da gram altın. YTD

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Klavye
Bir tartışmaya haklı girip nasıl bu kadar tilt edici bir şekilde devam ettiniz aklım almıyor :D ilk okuduğumda katılmıştım söylediğine.
Bu arkadaş gibi düzgünce söylemek çok mu zor anlamıyorum ya bunların evde canı sıkılıyor saracak adam arıyorlar işte. İnsanız yani robot değiliz.
1735221160671.png

Top Bottom