Leke degil malesefDaha çok ekran yanığı veya lekesi gibi duruyor...
Mendille vs. sildim cikmiyor malesef. Iade etmeli miyim sizceyanık gibi duruyor ölü piksel olsa piksel siyah olurdu diye düşünüyorum yağ falan mı sıçramış acaba ?
Hepsiburada adlı arkadas yardımcı olur. Daha alalı bir gün olmadı. 15 gün iadeden cözerimEkran yanığı veya lekesi silmek ile geçmez, ekranın iç kısmında meydana gelir çünkü. Ledler de defolu olabilir o kısımda, veya arasında ledlerin önünde bir leke de olabilir... Bunu iade etmek de zor olabilir çünkü firmalar bin dereden su getirtir, Allah yardımcınız olsun.
Hocam ne olursa olsun kusursuz parası verip kusurlu ürünü kullanman çok saçma.Bu sakadan sonra öldügünü düsünüyorum taklide gerek kalmadi
bence de direkt iadeye gönderin böyle saçmalık mı olur.Hocam ne olursa olsun kusursuz parası verip kusurlu ürünü kullanman çok saçma.
Gönder iadeye.
Hocam birde bu ne anlamadım ölü pixel böyle olmaz ne olmuş oraya acaba kocaman ?bence de direkt iadeye gönderin böyle saçmalık mı olur.
ya leke gibi yanık gibi pixel ölüsüde değil çünkü pixelde değil sadece ekranın içinde olan bir toz parçacığımı yanık mı darbemi almış cidden garip.Hocam birde bu ne anlamadım ölü pixel böyle olmaz ne olmuş oraya acaba kocaman ?