Dostlar ödevim var acil yardım!

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
19,107
1609191625819.png

şu görmüş olduğunuz logoyu hocaya yapıp atmam lazım yarın öğlen'e kadar fakat yapamıyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba?
@TECHNO hocam biliyorsanız bi yardım edebilir misiniz?

Nerelerde hata yapabilirim mesela? fireworks görüyorum photoshop kadar detaylı bir uygulama değil sanırsam.
senden fw dosyası olarak istiyorsa o şekilde değil baştan yapmak zorundasın ya da burada yardımsever birisi yapıp sana atıcak fw formatında :)

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.
Nerelerde hata yapabilirim mesela? fireworks görüyorum photoshop kadar detaylı bir uygulama değil sanırsam.
Resmin aynısını alıcaksan, başta kullanacağın program default bir baştan yapılmış resime ne isim veriyor ona bak ve HDliğine dikkat et. İsmi ne kadar önemli dersen, dümdüz indirirsen hoca uyanır, fireworks kullanacaksan bir tane resim yapmaya calıs sonra farklı kaydet ve resime verdiği isime bak, o isimle resmin orjinalini indir.

En son dün aktifmiş hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne için kullanılacak?
Ödevim.

senden fw dosyası olarak istiyorsa o şekilde değil baştan yapmak zorundasın ya da burada yardımsever birisi yapıp sana atıcak fw formatında :)
.fw veya .png olmak zorunda hocam.

Resmin aynısını alıcaksan, başta kullanacağın program default bir baştan yapılmış resime ne isim veriyor ona bak ve HDliğine dikkat et. İsmi ne kadar önemli dersen, dümdüz indirirsen hoca uyanır, fireworks kullanacaksan bir tane resim yapmaya calıs sonra farklı kaydet ve resime verdiği isime bak, o isimle resmin orjinalini indir.
Hocam biraz daha m*la anlatır gibi anlatsanız daha iyi olur aslında. Kafam yandı.

Hocam saat 01
Dün dediği 2 saat önce yani
Hocam pardon. Kafa kalmadı ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,393
Üyeler
187,036
Son üye