Dostlar PSU'm İyi Midir ?

Bence gayet iyi, 650W az değer değil :)

Açıkçası ben şahsen masaüstü kullanıcısı değilim ama Xigmatek iyi bir marka, bana sorarsan sıkıntı çıkarmaz, ileriki yıllarda anca belli olur

Kötünün bir tık iyisi. Xigmatek PSU konusunda iyi bir marka değil, o da marka basıyor. O PSU ile sorun yaşayan mı dersin, sistemini yakan mı dersin her türden insan mevcut. Ayrıca sertifikasının yalan olduğu söyleniyor, her ne kadar 80+ sitesinde olsa dahi.

Kötünün bir tık iyisi. Xigmatek PSU konusunda iyi bir marka değil, o da marka basıyor. O PSU ile sorun yaşayan mı dersin, sistemini yakan mı dersin her türden insan mevcut. Ayrıca sertifikasının yalan olduğu söyleniyor, her ne kadar 80+ sitesinde olsa dahi.
Hmm inşallah sıkıntı çıkarmaz 2 aydır filan kullanıyorum ama bu sorun çıkmayacağı anlamına gelmez teşekkür ederim.

Bunların kaynagını atar mısınız?

Güzel
Sebepler:
İyi ve güvenilir marka.
80 Plus sertifikası.
650 w.

bence iyi

Geri