Selam dostlar https://www.vatanbilgisayar.com/xig...-x-power-650w-80plus-midt-atx-siyah-kasa.html kasadaki PSU'yu kullanıyorum nasıldır ?
Kankam öyle sormadım hani bir sıkıntısı var mıdır diye ama teşekkür ederim.Bence gayet iyi, 650W az değer değil![]()
Tamamdır, teşekkür ederim.Açıkçası ben şahsen masaüstü kullanıcısı değilim ama Xigmatek iyi bir marka, bana sorarsan sıkıntı çıkarmaz, ileriki yıllarda anca belli olur
Hmm inşallah sıkıntı çıkarmaz 2 aydır filan kullanıyorum ama bu sorun çıkmayacağı anlamına gelmez teşekkür ederim.Kötünün bir tık iyisi. Xigmatek PSU konusunda iyi bir marka değil, o da marka basıyor. O PSU ile sorun yaşayan mı dersin, sistemini yakan mı dersin her türden insan mevcut. Ayrıca sertifikasının yalan olduğu söyleniyor, her ne kadar 80+ sitesinde olsa dahi.
Bunların kaynagını atar mısınız?Kötünün bir tık iyisi. Xigmatek PSU konusunda iyi bir marka değil, o da marka basıyor. O PSU ile sorun yaşayan mı dersin, sistemini yakan mı dersin her türden insan mevcut. Ayrıca sertifikasının yalan olduğu söyleniyor, her ne kadar 80+ sitesinde olsa dahi.
Heryerde yaziyor zaten forumlarda vs.Bunların kaynagını atar mısınız?
ben aksine xigmatek'in iyi bir marka olduguna deginen konular gördüm.Heryerde yaziyor zaten forumlarda vs.