Cryoniks
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 215
sistem nerdeDeğiştirmenin istediğiniz Parça Varmı
Ekran kartı Şuan İçin Önemli değil
Kafamda kurdum bu sistemi Eğer Uygunsa Almayı Düşünüyorum
ilk önce anakartını yükselt sonra o işlemciyi alıcaksan güzel bir ekran kartı almanı öneririmDeğiştirmenin istediğiniz Parça Varmı
Ekran kartı Şuan İçin Önemli değil
Kafamda kurdum bu sistemi Eğer Uygunsa Almayı Düşünüyorum
bir de hdd alırsan uygun olabilirilk önce anakartını yükselt sonra o işlemciyi alıcaksan güzel bir ekran kartı almanı öneririm
Anakart iyi degilmi islemciye uyum sağlamazmi?ilk önce anakartını yükselt sonra o işlemciyi alıcaksan güzel bir ekran kartı almanı öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir de hdd alırsan uygun olabilir
Önerin varmiGüzel gözüküyor. Kasa ne olucak?
Katılıyorum.ilk önce anakartını yükselt sonra o işlemciyi alıcaksan güzel bir ekran kartı almanı öneririm
bir de hdd alırsan uygun olabilir
Fotoları atmayı unutmuştum paylastim
tabi ki uyum sağlar ama düşük kalmış gibi birazAnakart iyi degilmi islemciye uyum sağlamazmi?
Önerin varmi
Bu aralar çok takip etmiyorum bi önerim yok. Ama senin bir fikrin varsa yorum yaparımAnakart iyi degilmi islemciye uyum sağlamazmi?
Önerin varmi
Mag Forge 100R güzeldir. Ayrıca sistem bir tık pahalı geldi.Anakart iyi degilmi islemciye uyum sağlamazmi?
Önerin varmi
o işlemciye göre iyi bir ekran kartı alacağı için 500w şimdilik yeter ama ilerde değiştirirse daha güzel olabilirEkran kartı ne düşünüyorsun? 500w gayet yeterli olabilir.