Öneri Dostlar Va Panel Ips Panel Arasında Kaldım

Duzceli.81

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
148
Dostlar elimde şuan sıfır kutusunda duran mag271 CV model msi marka monitör var,
Arkadaşım ıps panel aldı gerçekten mükemmel dedim acaba monitörü satsam bende mi alsam diye kararsız kaldım sizce satmalı mıyım,
Kutusundan çıkarmadım hiç ne kadara satmalıyım,
Ve bana en fazla 2000 TL bandında fiyatına göre en iyi ıps panel monitör önerir misiniz

Dostlar elimde şuan sıfır kutusunda duran mag271 CV model msi marka monitör var,
Arkadaşım ıps panel aldı gerçekten mükemmel dedim acaba monitörü satsam bende mi alsam diye kararsız kaldım sizce satmalı mıyım,
Kutusundan çıkarmadım hiç ne kadara satmalıyım,
Ve bana en fazla 2000 TL bandında fiyatına göre en iyi ıps panel monitör önerir misiniz
Dağlar kadar fark yok hocam. Eğer ki TN panel kullanıyor olsaydınız kesinlikle önerirdim, piyasaya çok hakim değilim o yüzden monitörünüz ne kadar eder bilmiyorum. Ancak 2000 TL bandında buna bakabilirsiniz:

Dağlar kadar fark yok hocam. Eğer ki TN panel kullanıyor olsaydınız kesinlikle önerirdim, piyasaya çok hakim değilim o yüzden monitörünüz ne kadar eder bilmiyorum.
Yani satmayıp kullanmaya başlayayım mı hocam 2000 altına uygun fiyatlı bulunur mu ıps panel monitör

IPS Panel candır.
Bence satıp IPS Alın.
Ben VA Panelli Laptoptan IPS Panelli Monitöre geçince "Vov bunlar renk miymiş" dedim.

Geri