SimpleG4mer
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 33
- İsim
- Mert Ali
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ah o fp yazısı fşyat performans anlamında degillll fp yazısı bıktım danlamında kuyllandım bilip bilmeden nşye yazıonDA ne diyor? 10100F iyi diyor. 3100 almayın, 10100F alın demiyor. Hiç F/P falan da değil. İşlemci ucuz evet ama konu anakart ve ram konusuna gelince hiç de iyi değil. Sen iyi olduğunu düşünüyosan al. Bir daha da böyle saçma sapan konular açma. Madem biliyorsun, git bildiğini yap. Bilmiyorsan da bilen kişilerin söylediği şeylere iddia etme. Yazık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yazık degilmi yazık senin gibilere okumadan etmeden yazıolar toplamda 3 kisiye acikladım bunu git oku oyle gel diyotunm benim bildigim OYUN konusunda iyi sordugum YAYIN ama siz hala oyunda iyi diyorsunuz konu kapandiDA ne diyor? 10100F iyi diyor. 3100 almayın, 10100F alın demiyor. Hiç F/P falan da değil. İşlemci ucuz evet ama konu anakart ve ram konusuna gelince hiç de iyi değil. Sen iyi olduğunu düşünüyosan al. Bir daha da böyle saçma sapan konular açma. Madem biliyorsun, git bildiğini yap. Bilmiyorsan da bilen kişilerin söylediği şeylere iddia etme. Yazık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
saçma sapan diyende gereksiz biri....