oaK´
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,621
dini olarak çekincen yoksa vade de para kazandırır da elindeki 2-3k ile vadeden günde 2.5lira kazanırsın yani. 1 ay vadeye 80 lirayı aşmaz kazancın
Din çok umrumda olan bir konu değil. Kendi banka hesabım yok. Babam ek kart çıkarttı. Onun üzerinden yapabilirmiyim? Pek bilgim yokta. Kusura bakmayın.Vadeli mevduat hesabı. Belirlenen vadenin sonunda faizli bir şekilde çekiyorsun. Son zamanlarda dolar sürekli arttığı için kur korumalı mevduat diye bir şey çıkardılar. Dolar'ın artış oranını da ekleyerek faiz uyguluyorlar ve her türlü kâr elde ediyorsun. Ama yatıracağın tutar az ise ve vadeyi uzun tutmuyorsan çok bir getirisi yok.
Bekletebildiğim kadar bekletmeyi düşünüyorum.dostum gerçekten tam bir fikrim yok fakat normal bir kuyumcuya gidersen dolandırılcağını düşünmüyorum ama şunu bilerek almalısın anında satamazsın yoksa zarar edersin al sat farkı diye bir şey var
Bu tiktok ve instagram üzerindeki sayfalar bana dolandırıcı gibi geliyor. Gerçekten güvenilir mi?
Kartla alakası yok. Bankada vadeli mevduat hesabı açman gerekiyor. Parayı o hesaba yatırıp bekletmen gerekiyor seçtiğin vade kadar. Yaşın 18'den küçükse kendi adına açamazsın zaten. Baban açabilir ancak.Din çok umrumda olan bir konu değil. Kendi banka hesabım yok. Babam bana ek kart çıkarttı. Onun üzerinden yapabilirmiyim? Pek bilgim yokta. Kusura bakmayın.
Uğraşacağını düşünmüyorum. Altın işide bilemiyorum. Güvenilir gelmiyor. En iyisi döviz gibi duruyor.Kartla alakası yok. Bankada vadeli mevduat hesabı açman gerekiyor. Parayı o hesaba yatırıp bekletmen gerekiyor seçtiğin vade kadar. Yaşın 18'den küçükse kendi adına açamazsın zaten. Baban açabilir ancak.
öncelikle yaşın 18den küçükse zaten pek bi şansın yok banka hesabın yok zaten. borsa oyun değil ordan bunu çektim burdan şunu indirdimle olucak olsaydı tiktokta youtubeda sana o çizgilerin nası çizildiğini anlatmazlardı kendileri çeker zengin olurlardı. burda bana sorarsan en sağlıklısı yaşın da ufak olduğu için o parayı babana verip altın almasını istemek. ekkart kredi kartıdır öncelikle senin banka hesabın olmalı ki bunları yapabilesin.Din çok umrumda olan bir konu değil. Kendi banka hesabım yok. Babam ek kart çıkarttı. Onun üzerinden yapabilirmiyim? Pek bilgim yokta. Kusura bakmayın.
Bekletebildiğim kadar bekletmeyi düşünüyorum.
Bu tiktok ve instagram üzerindeki sayfalar bana dolandırıcı gibi geliyor. Gerçekten güvenilir mi?
İlerleyen zamanlarda üstüne ekleme yapmayacaksan ihtiyacın olan şeyleri almak daha mantıklı olabilir. Onun dışında Euro falan yaptırabilirsin. Ben öyle yaptım.Elimde 2.5-3k arası bir para var. Bununla euro veya dolar almalımıyım? Dahada değersizleşmesini istemiyorum.
Alacağım çok şey var fakat bu parayla neredeyse hiçbirini doğru düzgün alamıyorum.İlerleyen zamanlarda üstüne ekleme yapmayacaksan ihtiyacın olan şeyleri almak daha mantıklı olabilir. Onun dışında Euro falan yaptırabilirsin. Ben öyle yaptım.
Borsa dediğim halka arz vb. şeyler. Kuzenim ile girmeyi düşünüyordum. Kuzenim banka hesabı açmakla uğraşmak istemediği için giremedim. 3 ay sonra 16 yaşına gireceğim. Babamın uğraşacağını pek düşünmüyorum. Bırak dursun der geçer.öncelikle yaşın 18den küçükse zaten pek bi şansın yok banka hesabın yok zaten. borsa oyun değil ordan bunu çektim burdan şunu indirdimle olucak olsaydı tiktokta youtubeda sana o çizgilerin nası çizildiğini anlatmazlardı kendileri çeker zengin olurlardı. burda bana sorarsan en sağlıklısı yaşın da ufak olduğu için o parayı babana verip altın almasını istemek. ekkart kredi kartıdır öncelikle senin banka hesabın olmalı ki bunları yapabilesin.
bunları söyleyen adamlar kendilerini kanıtlamış adamlar bence hocam. Dediklerini uyguluyorum şu an param doların üstünde gidiyor kar olarakDin çok umrumda olan bir konu değil. Kendi banka hesabım yok. Babam ek kart çıkarttı. Onun üzerinden yapabilirmiyim? Pek bilgim yokta. Kusura bakmayın.
Bekletebildiğim kadar bekletmeyi düşünüyorum.