tam emin değilim ama pazar günü kapalıdır altıncılara bakabilir ve yaşta sorun yaşamaz o ne ilk defa duyuyorumBizim okul 12. sınıf etüdü için 3klık kitap seti istiyormuş. 100 dolar bozduracağım o yüzden. 16 yaşındayım sorun yaşar mıyım dövizcide? Bir de yarın açık oluyor mu dövizciler?
bence nolur neolmaz bı buyugunle git.Bizim okul 12. sınıf etüdü için 3klık kitap seti istiyormuş. 100 dolar bozduracağım o yüzden. 16 yaşındayım sorun yaşar mıyım dövizcide? Bir de yarın açık oluyor mu dövizciler?
yaş sıkıntısı yok ama yarın kapalı olabilir.Bizim okul 12. sınıf etüdü için 3klık kitap seti istiyormuş. 100 dolar bozduracağım o yüzden. 16 yaşındayım sorun yaşar mıyım dövizcide? Bir de yarın açık oluyor mu dövizciler?
Resmî Gazete'de yayımlanan karara göre, döviz bozdurma bürolarında 100 ABD Doları veya üzeri işlemlerde kimlik tespiti zorunlu hale getirildi. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Karara İlişkin Tebliği, Resmî Gazete'de yayımlandı.
böyle bir şeyi ilk kez duyuyorum hiçte yaşamadım 1000 euro da bozdurdum yine sormadılar.Onun dışında 100$ ve üstü bozdurmalarda kimliğinizi göstermelisiniz.
Aklımda nedense 100 dolar bozdurmak için 18den büyük olması gerekiyor gibi bir haber kalmış yanlış hatırlıyormuşum 100 dolar üstü kimlik zorunlu olmuş.Para olduğu sürece bozarsınız, yaş sınırı yok. Onun dışında 100$ ve üstü bozdurmalarda kimliğinizi göstermelisiniz.
Pek takılacaklaarını zannetmiyorumBizim okul 12. sınıf etüdü için 3klık kitap seti istiyormuş. 100 dolar bozduracağım o yüzden. 16 yaşındayım sorun yaşar mıyım dövizcide? Bir de yarın açık oluyor mu dövizciler?