Neler Yeni

DOWNLOAD 3MBPS UPLOAD 900MBPS

Konvict44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Abdullah Yeşil
Arkadaşlar az önce türknet gigafiber kurulum yapıldı.
Telefonlarda 2.4GHZ olan wifi 50-60mbps download veriyor.5GHZ olan wifi 200-300mbps download veriyor.
Buralarda sıkıntı yok.
CAT6 Ethernet kablosu ile pc ye bağladığımda ise speedtest sonuçları;
Download 2-3MBPS
Upload 850-950mbps
Sebebi nedir sizce bilen yardımcı olursa süper olur kablodamı arıza vardır 850-950 olması gereken download 2-3

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Saha ekibinden gelen arkadaş test attığında bu sonuca bir şey demedi mi ? aynı kablo üzerinden 900 upload alıp 5 dw almak biraz garip geldi. Daha öncesinde Ağ bağdaştırıcı ayarları olsun vb işlem sağladınız mı acaba ? Veya tahminimce şuda olabilir bu modemler kullanıma özel verilmekte iptal olduğunda geri alınmaktadır belki modem üzerinde işlem yapıldı bundan dolayı kısıtlama olabilir bilemiyorum. Müşteri hizmetleri ile görüşmen sağlıklı olacaktır. Yada kolay kablo değiştirme şansın varsa oda olabilir

Konvict44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Abdullah Yeşil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saha ekibinden gelen arkadaş test attığında bu sonuca bir şey demedi mi ? aynı kablo üzerinden 900 upload alıp 5 dw almak biraz garip geldi. Daha öncesinde Ağ bağdaştırıcı ayarları olsun vb işlem sağladınız mı acaba ? Veya tahminimce şuda olabilir bu modemler kullanıma özel verilmekte iptal olduğunda geri alınmaktadır belki modem üzerinde işlem yapıldı bundan dolayı kısıtlama olabilir bilemiyorum. Müşteri hizmetleri ile görüşmen sağlıklı olacaS
Saha ekibi kurulumu yaptı.Bağlandım telefondan test yaptım iki wifi içinde hocam telefon için değerler çok iyi dedi ki iyide gittiler sonra.Bilgisayarı yeni topladım cat6 kabloda yeni ilk kez bu bilgisayarda denedim.İlginç upload da vadedilen veriliyor 900mbps download niye 2-3MBPS anlamadım aradım müşteri temsilcisini yani bağlandı 24 saat içinde düzelir dendi ben yinede etherneti değiştireceğim teşekkürler görüşleriniz için

Top Bottom