Ahmetcan45
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Yeni ekran kartı aldım fakat ekran kartı dp de çalışmıyor hdmi da çalışıyor fakat 144hz de kalıyor dp de nasıl çalıştırabilirim
evet yüklü hdmi de çalışıyor fakat dp de yokekran kartı driverını yükledin mi
Peki sorunun ekran kartından olduğuna emin misin? Monitör soketinde yada kablonda sorun olmasın?evet yüklü hdmi de çalışıyor fakat dp de yok
Başka bi kablo denemeni öneririmevet yüklü hdmi de çalışıyor fakat dp de yok
Monitorden hdmi seçmiş olabılırsın monitorunun arkasında buton falan varsa onu dp ye ayarla yaşamıştımYeni ekran kartı aldım fakat ekran kartı dp de çalışmıyor hdmi da çalışıyor fakat 144hz de kalıyor dp de nasıl çalıştırabilirim
Bence de, monitörün giriş seçeneğini dp yapmışmı bakman lazımMonitorden hdmi seçmiş olabılırsın monitorunun arkasında buton falan varsa onu dp ye ayarla yaşamıştım
No signale düşen monitör hangi kablodan görüntü alırsa direkt ona geçer eğer aktif bir görüntü varsa değişim gerekir en azından benim emektarda öyleBence de, monitörün giriş seçeneğini dp yapmışmı bakman lazım
Evet olması gereken bu ama monitörler bir garip alet. Monitör ve yazıcıların bir standardı, düzgün üretilenini bulmak zor iş.No signale düşen monitör hangi kablodan görüntü alırsa direkt ona geçer eğer aktif bir görüntü varsa değişim gerekir en azından benim emektarda öyle