Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6,915
- İsim
- Burak Karadağ
Arkadaşlar bazı arkadaşlarda biliyor ki ben bu monitörü aldım : MONİTÖR LİNK
İçinden DP Port maalesef çıkmadı fakat HDMI çıktı ve bu kendi HDMI kablosu ile şuan 165 HZ alabiliyorum (180'e bile OC oluyor)
Ama ben nedense HDMI kablosunun akıcı görüntü sağlamadığını düşünüyorum.
Çünkü video izlerken mesela bir adam bir yere doğru yürürken adamın arkasında ghosting gibi bir şey oluyor, beyazlıklar oluyor ve akıcılık hiç yok ve gözüm şaşı olacak resmen video izlerken.
Bu kadar mı kötü video izlenir ya. Videodan iğrendim.
İnşallah dua ediyorum da bu HDMI kablosundan dolayıdır. Bilemiyorum, DP Port kullanınca ne fark olacak ama ben yine de DP Port alıp takayım
Bana iyi bir tane kablo önerir misiniz? Kablonun da numarası olurmuş 2.0 vs gibi fakat ben anlamam.
Lütfen benim için iyi olsun parayı 150 - 200 TL ye kadar veririm.
İçinden DP Port maalesef çıkmadı fakat HDMI çıktı ve bu kendi HDMI kablosu ile şuan 165 HZ alabiliyorum (180'e bile OC oluyor)
Ama ben nedense HDMI kablosunun akıcı görüntü sağlamadığını düşünüyorum.
Çünkü video izlerken mesela bir adam bir yere doğru yürürken adamın arkasında ghosting gibi bir şey oluyor, beyazlıklar oluyor ve akıcılık hiç yok ve gözüm şaşı olacak resmen video izlerken.
Bu kadar mı kötü video izlenir ya. Videodan iğrendim.
İnşallah dua ediyorum da bu HDMI kablosundan dolayıdır. Bilemiyorum, DP Port kullanınca ne fark olacak ama ben yine de DP Port alıp takayım
Bana iyi bir tane kablo önerir misiniz? Kablonun da numarası olurmuş 2.0 vs gibi fakat ben anlamam.
Lütfen benim için iyi olsun parayı 150 - 200 TL ye kadar veririm.
Son düzenleme: