dr1m kimdir? #kimdirserisi

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
408
Selamlar ben Baki :)
16 yaşındayım annem Hollandalı babam Türk 10 yıl Amsterdamda yaşadım 6 yıldır Türkiyedeyiz şuanda Ankarada yaşıyoruz
Boyum 182 kilom 64
Küçüklükten beri bilgisayarlara ilgim var 1 2 yıl önce birazcık java script öğrenmeye çalışıyordum
Derslerim fizik harici çok iyi sevmiyorum fiziği abi napayım .d
Eskiden biraz kavgacıydım tersim pistir içimde biriktirir tek bir kişiye patlardım, birkeresinde kavgada beni baya dövdüler sonrasında boksa yazıldım 6,5 ay boks yaptım
Sonrasında yanlış bir hareketten dolayı 5.metekarpal kemiğim kırıldı boksu bırakmak zorunda kaldım ama kısa bir süre gitmişte olsam kendimi kontrol etmeye başladım artık eskisi gibi sinirlenmiyordum

Genelde ortamlarda sevilirim mizahım iyidir erkeklerdense kızlarla biraz daha iyi anlaşırım :D
Lisanslı olarak atletizm yaptım, basketbol oynadım

Belli bir dine mensup değilim iyi bir insan olmaya çalışıyorum
Genelde sevgililerim tarafından aldatıldım arabesk dinlemeyi çok severim
Bıçak,muşta,pala tarzı kesici aletlerle oynamayı seviyorum

Biraz okudum ve gurumuş boğazım dedim.

Şunu farkettim kavga hariç her özelliğimiz resmen aynı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera
Aa sevdigim turk dizileri eklemeyi unutmusum onlarıda burdan soyliyim: Behzat Ç, Ezel, Kurtlar Vadisi behzat c ve kurtlar vadisini 2-3 kez bitirmisimdir :D

Eline sağlık.

Selamlar ben Baki :)
16 yaşındayım annem Hollandalı babam Türk 10 yıl Amsterdamda yaşadım 6 yıldır Türkiyedeyiz şuanda Ankarada yaşıyoruz
Boyum 182 kilom 64
Küçüklükten beri bilgisayarlara ilgim var 1 2 yıl önce birazcık java script öğrenmeye çalışıyordum
Derslerim fizik harici çok iyi sevmiyorum fiziği abi napayım .d
Eskiden biraz kavgacıydım tersim pistir içimde biriktirir tek bir kişiye patlardım, birkeresinde kavgada beni baya dövdüler sonrasında boksa yazıldım 6,5 ay boks yaptım
Sonrasında yanlış bir hareketten dolayı 5.metekarpal kemiğim kırıldı boksu bırakmak zorunda kaldım ama kısa bir süre gitmişte olsam kendimi kontrol etmeye başladım artık eskisi gibi sinirlenmiyordum

Genelde ortamlarda sevilirim mizahım iyidir erkeklerdense kızlarla biraz daha iyi anlaşırım :D
Lisanslı olarak atletizm yaptım, basketbol oynadım

Belli bir dine mensup değilim iyi bir insan olmaya çalışıyorum
Genelde sevgililerim tarafından aldatıldım arabesk dinlemeyi çok severim
Bıçak,muşta,pala tarzı kesici aletlerle oynamayı seviyorum
eline sağlık güzel olmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,653
Üyeler
195,103