Neler Yeni

Kalıcı Ücretsiz Dragon Age Inquisition GOTY Epic'te Ücretsiz

VPN'le de denedim ama hala "mevcut değil" diyor. Hangi ülke(ler)de erişime açık bilen var mı?

Denedim işe yaramadı. Yeni hesap açıp bölgesini yasak ülkelerden biri hariç yaparsan alabiliyormuşsun sanırım.
epic web uzerınden hesap ayarlırndan bolge degıstırebılıyoruz ama degıstrebılmek ıcın musterı destegı ıle konuşmamız gerekıyor ordan degıstrırısenız alabılırsnız. almanya fln acık olması gerek

Bendede olmuyor alamıyorum

Bu yasaklı ülkede yaşayan oyunculara farklı bir oyun vermeleri gerekirdi yaptığın işe ..... epic.

Benim anlamadığım şey, bu oyun nasıl ülkeden ban yiyor? Devletlere sallayan, ya da yüce reyizimize (!) sallayan bir oyun falan mı da ban yemiş? Bilmediğimden soruyorum.

Benim anlamadığım şey, bu oyun nasıl ülkeden ban yiyor? Devletlere sallayan, ya da yüce reyizimize (!) sallayan bir oyun falan mı da ban yemiş? Bilmediğimden soruyorum.
Eşcinsel sahneler yüzünden diyenler var ama emin değilim. Belki Epic'in bu ülkelerdeki politikası daha katıdır.

Yeni hesap mı açtın kendi hesabınla mı denedin.
Kendi hesabımla. Ama Steam'de TR'ye kapalı oyunlara aynı şekilde erişebiliyorduk. Steam'de de bu oyun açık 10 yıldır. Bilemedim neden böyle yapmışlar.

Oyunu alamayanlar için farklı bir konuda şahsi çözümümü belirttim meraklısı deneye bilir.
Tarayıcı üzerinden Vpn ile yedek mail hesabımı kullanarak oluşturduğum hesap ile oyunu aldım, Ea uygulaması yüklemek istediği için çalışıp çalışmadığına bakamadım ama Epic games'in uygulamasında giriş yapabiliyorum, oyunun açılışında bir sorun yok gibi gözüküyor.

Tor ağından oyuna ulaşabildim anca.

Ekran görüntüsü 2024-05-16 222711.png

Desteklenen diller arasından en az bir ülkede açıktır herhalde erişime. VPN açıp denemek lazım:

Ekran görüntüsü 2024-05-16 222722.png

VPN ile yeni yurt dışı hesabı açmaya değer mi sizce? Yeni hesap açıp alabiliyorsak bile ben üşenirim büyük ihtimal.

Geri