Görüntüden ziyade ses Cp çağrıştırdı
aynende ben aldıgımdan 1100 tlymiş oyun şuan 1500 tl olmuşo zaman naysla daha çok düşüyor
Benim tahminim NFS: Unbound.
16 Mayıs 18:00'da verilecek gizemli oyuna dair ipucu videosu, dün 18:00 da yayınlandı.
hocam sakin cyberpunk verme olasılığı çok düşük bana sorarsan hiç yok hadi diyelim verdi olmayanlar için (örneğin me) çok güzel olur ama dediğim gibi pek sanmıyorum cyberpunk olsun rdr2 olsun bu tarz oyunları çok zor verir.Yaa üff .s ben 1 sene önce para verip aldım umarım siberpunk olmaz çünkü ben para verdim herkes para versin. Sağdan soldan normal birine güzel bir sürpriz olacağına şirket kazansın şirket kazanmıyorsa kimse oynamasın
çok heyecana gerek yok bence cyberpunk vermeyecek ya sonuçta atarız kütüphaneye bir ara belki bakarız.Son 19 saat 30 Dakika
Online Zamanlayıcı - OnlineSaat.web.tr
Online geri sayım zamanlayıcısı için saati, dakikayı ve saniyeyi ayarlayın ve başlatın. Alternatif olarak, etkinliğe kadarki (veya etkinlikten beri geçen) güne, saate, dakikaya ve saniyeye kadar saymak için tarih ve saati ayarlayabilirsiniz.onlinesaat.web.tr
ben versin istiyorum zaten vermesin isteyen 1 iq lülerin yerine koymak istedim kendimi ama hiçbir açıdan mantığı yokhocam sakin cyberpunk verme olasılığı çok düşük bana sorarsan hiç yok hadi diyelim verdi olmayanlar için (örneğin me) çok güzel olur ama dediğim gibi pek sanmıyorum cyberpunk olsun rdr2 olsun bu tarz oyunları çok zor verir.
bence bu tarz oyunları vermez dediğim gibi ama verirse de tadından yenmez.ben versin istiyorum zaten vermesin isteyen 1 iq lülerin yerine koymak istedim kendimi ama hiçbir açıdan mantığı yok
büyük ihtimalle watch dogs serisinden bir oyun verecekler.ff 7 remake yada cyberpunk tahmin ediyorum
Umarım verirler ben büyük hissediyorum da inşallah Chess vermezler o kadar para verdim çok üzülürüm.bence bu tarz oyunları vermez dediğim gibi ama verirse de tadından yenmez.
keşke gta 5 verseler ben alamamıştım ama nfs de güzel olur watch dogs da harika olurBenim tahminim NFS: Unbound.
16 Mayıs 18:00'da verilecek gizemli oyuna dair ipucu videosu, dün 18:00 da yayınlandı.