valla ne veriyorlarsa versinler şu saatten sonra verdikleri oyunları eleştirme hakkımızın olduğunu düşünmüyorum, gizemli oyundan 3 gün sonra mega indirimler başlayacak zaten.bence geçen yıl verdikleri bi kaç oyunu tekrar verebilirler alamayanlar için mesela payday
fikret abi hatırlıyor musun bir gün tapınakta tandır yapın demiştin herkes sana gülmüştüGTA 6
epic games: Tabii efenim gta 7 de olur 8 de olur yeterki @KerimTT istesin.GTA 6
haklı bir yorum aynı düşüncedeyim.valla ne veriyorlarsa versinler şu saatten sonra verdikleri oyunları eleştirme hakkımızın olduğunu düşünmüyorum, gizemli oyundan 3 gün sonra mega indirimler başlayacak zaten.
BU mega indirimlerde %33 indirim kuponu verilecekmi ?valla ne veriyorlarsa versinler şu saatten sonra verdikleri oyunları eleştirme hakkımızın olduğunu düşünmüyorum, gizemli oyundan 3 gün sonra mega indirimler başlayacak zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
fikret abi hatırlıyor musun bir gün tapınakta tandır yapın demiştin herkes sana gülmüştü
yanlışım yoksa yine kupon verilecek.BU mega indirimlerde %33 indirim kuponu verilecekmi ?
nfs heat grafitisine benzettim ben deAynen tahminler o yönde, Watch Dogs Legion veya Ghostwire Tokyo. Ama o renkli şeyleri grafitiye benzettiğim için Unbound olabilir diyorum.
Rdr ne kadar olur ?inş kupon gelirde şu cyberpunk i alırız
ben 254 tl ye almışım 12 aralıkdaRdr ne kadar olur ?
CyberpunkBenim tahminim NFS: Unbound.
16 Mayıs 18:00'da verilecek gizemli oyuna dair ipucu videosu, dün 18:00 da yayınlandı.