epic web uzerınden hesap ayarlırndan bolge degıstırebılıyoruz ama degıstrebılmek ıcın musterı destegı ıle konuşmamız gerekıyor ordan degıstrırısenız alabılırsnız. almanya fln acık olması gerekDenedim işe yaramadı. Yeni hesap açıp bölgesini yasak ülkelerden biri hariç yaparsan alabiliyormuşsun sanırım.
Eşcinsel sahneler yüzünden diyenler var ama emin değilim. Belki Epic'in bu ülkelerdeki politikası daha katıdır.Benim anlamadığım şey, bu oyun nasıl ülkeden ban yiyor? Devletlere sallayan, ya da yüce reyizimize (!) sallayan bir oyun falan mı da ban yemiş? Bilmediğimden soruyorum.
Kendi hesabımla. Ama Steam'de TR'ye kapalı oyunlara aynı şekilde erişebiliyorduk. Steam'de de bu oyun açık 10 yıldır. Bilemedim neden böyle yapmışlar.Yeni hesap mı açtın kendi hesabınla mı denedin.
Tarayıcı üzerinden Vpn ile yedek mail hesabımı kullanarak oluşturduğum hesap ile oyunu aldım, Ea uygulaması yüklemek istediği için çalışıp çalışmadığına bakamadım ama Epic games'in uygulamasında giriş yapabiliyorum, oyunun açılışında bir sorun yok gibi gözüküyor.
Abd gibi ülkelerde açıktır.Oyunda LGBTQ+ öğeler olduğu için ülkemizde yasaklanmışVPN'le de denedim ama hala "mevcut değil" diyor. Hangi ülke(ler)de erişime açık bilen var mı?