Oğuzhan Yücel
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
defender kapalı düne kadar böyle bir şey yoktu sebebini bilen var mı
anti virüs varsa kapatAlıntıyı görüntüle
defender kapalı düne kadar böyle bir şey yoktu sebebini bilen var mı
yok kullanmıyorumanti virüs varsa kapat
arka planda hangi uygulamalar açık ?yok kullanmıyorum
arka planda hangi uygulamalar açık ?
spotify ve dc var bide
sağ en alttaki ve sol en üstteki uygulamalar neler onları kapatıp bir daha dener misin
sol üstteki usb aygıtlarım sağdaki samsung magician onlarla alakası yoksağ en alttaki ve sol en üstteki uygulamalar neler onları kapatıp bir daha dener misin
sağ üstteki diğcek tim pardonsol üstteki usb aygıtlarım sağdaki samsung magician onlarla alakası yok
işlemci sağlığımı düşünüyorum daha çokAnakartının ve bios'un sağlını istiyorsan dragon center sil yükleme
o da ISLC Ram bellekte gereksiz biriken dosyaları temizlıyor vram alananı sürekli boş bırakıyorsağ üstteki diğcek tim pardon
Bios girdiğin tüm ayarları sıfırlıyor dragon center işlemciye uyguladıgın underwolt remlerim timingleri Fanların rpm leri Hepsi geçersiz kılıyor bios yok sayıyor dragon center.işlemci sağlığımı düşünüyorum daha çok
ramler kırmızı falan oluyor kırmızıda daha çok ısınıyorlar onları kapatıcam açılmıyor namussuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
o da ISLC Ram bellekte gereksiz biriken dosyaları temizlıyor vram alananı sürekli boş bırakıyor
belki ondan kaynaklı olabilir vram i boş bırakcam diye center ı açtırtmıyordurişlemci sağlığımı düşünüyorum daha çok
ramler kırmızı falan oluyor kırmızıda daha çok ısınıyorlar onları kapatıcam açılmıyor namussuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
o da ISLC Ram bellekte gereksiz biriken dosyaları temizlıyor vram alananı sürekli boş bırakıyor
yok o varken önceden açılıyordubelki ondan kaynaklı olabilir vram i boş bırakcam diye center ı açtırtmıyordur