Öneri 🔥 Dragos 24.5” 1Ms 500Hz LG Panel Monitör 11.499 TL 🔥

Method

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
528
@Tayfunns hocam acil bakmanız lazım bi iade olayı dahamı çıkıyor, 2k 320hz KTC mi bu mu, cogunlukla fps oyunları oynarım ama arada hikayeli oyun vb neden olmasın

@Tayfunns hocam acil bakmanız lazım bi iade olayı dahamı çıkıyor, 2k 320hz KTC mi bu mu, cogunlukla fps oyunları oynarım ama arada hikayeli oyun vb neden olmasın
kullanım alanları farklı. sistemin ne olduğuna da bağlı ama bence dragos.

sistem 500hz yi kaldırıyor zaten cs oynicaz ama görüntü kalitesinden vb hiç güven alamadım tayfun hoca daha iyi bilir
tercih meselesi ama güven vermemesi kısmını çözemedim

Tepki süresi kötü. Renk gamutu, parlaklık ve kontrast oranı ölçümü yok. Marka dandik. KTC de kalmak daha mantıklı. Zaten çoğu monitör LG, BOE, CSOT, AUO, HKC, Samsung gibi markaların panellerini kullanıyor. Dragos bunlardan birini kullanmış iyi hoş da iyi bir iş çıkartmışa benzemiyor.

Tepki süresi kötü. Renk gamutu, parlaklık ve kontrast oranı ölçümü yok. Marka dandik. KTC de kalmak daha mantıklı. Zaten çoğu monitör LG, BOE, CSOT, AUO, HKC, Samsung gibi markaların panellerini kullanıyor. Dragos bunlardan birini kullanmış iyi hoş da iyi bir iş çıkartmışa benzemiyor.
sağolun hocam cansınız ktc'de kalıyorum

PC Hocası incelemiş isteyenler videoya bakabilir bence güzel kampanya. LG Panel olması ve 8 COF olması baya iyi olmuş.

Monitörde dandik markalara karşıyım. Paneli LG olsa ne olur ki monitör panelden mi ibaret? İyi monitör benim için yıllarca sorunsuz çalışan monitördür, mesela bundan 7-8 yıl önce aldığım 144Hz monitörü hala sorunsuz kullanabiliyorum ve hala bana eski gibi gelmiyor. PC değiştirir gibi 2-3 senede bir monitörü de değiştiririm diyen varsa alsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,293
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri