Aga netdiyorum slotlar bozuk değil zaten bozuk olma ihtimali baya düşük ramler uyumsuz çalısıyo evet ramler expo olabilir ama her anakart her ramle tam uyumlu çalışmıyo. Bios kurcala kendin mhz ayarla bide tek slota expo göruyomu
Hocam tek veya çift ramde 6000mhz üstüne çıkınca açılmıyor sistemAga netdiyorum slotlar bozuk değil zaten bozuk olma ihtimali baya düşük ramler uyumsuz çalısıyo evet ramler expo olabilir ama her anakart her ramle tam uyumlu çalışmıyo. Bios kurcala kendin mhz ayarla bide tek slota expo göruyomu
Knk 6000 mhz gayet yeterli yanlış anlama ama belanı arama am5 te zaten 6000 sonra stabilite bozuluyo eğer çift slot 6000 mhz sıkıntı yoksa böyle kulanHocam tek veya çift ramde 6000mhz üstüne çıkınca açılmıyor sistem
Yok hocam 5200 de kullanıyorum zatenKnk 6000 mhz gayet yeterli yanlış anlama ama belanı arama am5 te zaten 6000 sonra stabilite bozuluyo eğer çift slot 6000 mhz sıkıntı yoksa böyle kulan
6000 da sıkıntı çıkmıyosa 6000 performanslı en stabil çalışanıdırYok hocam 5200 de kullanıyorum zaten