- Reaksiyon skoru
- 945
The fastest SSD 2025
Here you can find detailed SSD performance tests in the form of a list of best performers. The result in table form can be sorted as desired.
Tier List Yeni Bir Şey DeğilkiPC topluyorum; henüz sadece SSD, PSU, soğutucu ve kasa aldım. LAN ALDIĞIM HER ŞEYİN REHBERİ VE TIERLIST'I ÇIKMAYA BAŞLADI BEN ALDIKTAN SONRAA DELİRCEM 2 GÜN ÖNCE YAPSAYDINIZ ÖLÜR MÜYDÜNÜZ![]()
G2 Modelinde Var Diye Biliyorum Bende Elimdekinin G2 Olmadığına Emin Misin ?Alıntıyı görüntüle
bu modeli kullanıyorum dram var diye biliyordum galiba burası yanlış yazmış çünkü .oğu forumda dram olduğu söyleniyordu.
corsair mp510 960gb olan ssd mi bulamadım listede sadece 240 lık ve 480 lik olanı var![]()
exceria g2 ise var olması lazım ama pek işe yaramıyor bende var okuma yazma hızları dosya atarken patlıyorAlıntıyı görüntüle
bu modeli kullanıyorum dram var diye biliyordum galiba burası yanlış yazmış çünkü .oğu forumda dram olduğu söyleniyordu.
corsair mp510 960gb olan ssd mi bulamadım listede sadece 240 lık ve 480 lik olanı var![]()
G2'de Yokmuydu ?exceria g2 ise var olması lazım ama pek işe yaramıyo
evet hocam eminimG2 Modelinde Var Diye Biliyorum Bende Elimdekinin G2 Olmadığına Emin Misin ?
varmış ben hızları dosya transferde olsun oyun yüklemelerinde olsun bu tarz işlemlerde berbat olduğu için yok sanıyordum sonra düzelttim yorumu internette var diyor da olmasa da bir şey fark etmezsinG2'de Yokmuydu ?
Düşük Bütçede Çokta bir şey Beklememek Lazım Zatenvarmış ben hızları dosya transferde olsun oyun yüklemelerinde olsun bu tarz işlemlerde berbat olduğu için yok sanıyordum sonra düzelttim yorumu internette var diyor da olmasa da bir şey fark etmezsin
Evet Sırf o yüzden vatanın %20 indiriminde düşünmeden Msi Spatium m480 pro 2 tb aldımDüşük Bütçede Çokta bir şey Beklememek Lazım Zaten![]()