Öneri 🔺 DRAM’li ve DRAM’siz SSD Listesi 2025 🔺

PC topluyorum; henüz sadece SSD, PSU, soğutucu ve kasa aldım. LAN ALDIĞIM HER ŞEYİN REHBERİ VE TIERLIST'I ÇIKMAYA BAŞLADI BEN ALDIKTAN SONRAA DELİRCEM 2 GÜN ÖNCE YAPSAYDINIZ ÖLÜR MÜYDÜNÜZ 😭😭😭😭😭😭

PC topluyorum; henüz sadece SSD, PSU, soğutucu ve kasa aldım. LAN ALDIĞIM HER ŞEYİN REHBERİ VE TIERLIST'I ÇIKMAYA BAŞLADI BEN ALDIKTAN SONRAA DELİRCEM 2 GÜN ÖNCE YAPSAYDINIZ ÖLÜR MÜYDÜNÜZ 😭😭😭😭😭😭
Tier List Yeni Bir Şey Değilki :)

Genelde DRAM diye tutturanlar için söylüyorum: Eğer Render - Edit gibi işler yapmıyorsanız veya bir iş bilgisayarı olmayacaksa normal standart kullanıcının DRAM diye tutturmasına lüzum yok diye düşünüyorum. Kendim de binbir çeşit SSD kullandım, MLD M300'den Samsung 980 Pro'ya kadar sayısız ürün geçti elimden. Birinde de 'tüh DRAM yokmuş o yüzden şöyle bir sorun oldu' demedim. O yüzden bu kadar takılmamak lazım

Güzel siteymiş lakin çoğu güzel ürün bizde yok olanların da stoğu bitmiş. TLC - Dram - PCI 4.0 ssd ler uçuk fiyatta

1756102379005.webp

bu modeli kullanıyorum dram var diye biliyordum galiba burası yanlış yazmış çünkü .oğu forumda dram olduğu söyleniyordu.

corsair mp510 960gb olan ssd mi bulamadım listede sadece 240 lık ve 480 lik olanı var :)

Alıntıyı görüntüle
bu modeli kullanıyorum dram var diye biliyordum galiba burası yanlış yazmış çünkü .oğu forumda dram olduğu söyleniyordu.

corsair mp510 960gb olan ssd mi bulamadım listede sadece 240 lık ve 480 lik olanı var :)
G2 Modelinde Var Diye Biliyorum Bende Elimdekinin G2 Olmadığına Emin Misin ?

Alıntıyı görüntüle

exceria g2 ise var olması lazım ama pek işe yaramıyor bende var okuma yazma hızları dosya atarken patlıyor

G2'de Yokmuydu ?
varmış ben hızları dosya transferde olsun oyun yüklemelerinde olsun bu tarz işlemlerde berbat olduğu için yok sanıyordum sonra düzelttim yorumu internette var diyor da olmasa da bir şey fark etmezsin

varmış ben hızları dosya transferde olsun oyun yüklemelerinde olsun bu tarz işlemlerde berbat olduğu için yok sanıyordum sonra düzelttim yorumu internette var diyor da olmasa da bir şey fark etmezsin
Düşük Bütçede Çokta bir şey Beklememek Lazım Zaten 😅

Geri