- Reaksiyon skoru
- 45
Dreamstar Nova 2 | 4K | Android 14 | TV+ (12 Ay Premium Üyelik Hediyeli) 4K Lisansli Android TV Box | 2GB Ram | 32GB Hafıza
2081₺
30 fps derken nasıl yani nextin 4k tv boxunu kullanıyoruz çok memnunuz bu tv boxa özel bişey mi 30 fps anlamadımözellik olarak çok iyi ama 30fps olması alınmaz yapıyor
tv box 30 fps verebiliyor en fazla30 fps derken nasıl yani nextin 4k tv boxunu kullanıyoruz çok memnunuz bu tv boxa özel bişey mi 30 fps anlamadım
ihtiyacın varsa bence al 12 ay üyelik fiyatıyla beraber cok iyiAlınır mı başka seçenek varmı bu fiyatlara
sırf 30 fps diye alınmaz ama iç özellikleri çok iyi 30fps bana koymaz dersen üstü yokAlınır mı başka seçenek varmı bu fiyatlara
hiç 30fps gibi hissetmedim ben 4k yayınları akıcı oynatıyortv box 30 fps verebiliyor en fazla
internette 30fps yazıyor yanlıs bilgi mi acabahiç 30fps gibi hissetmedim ben 4k yayınları akıcı oynatıyor
sırf 30 fps diye alınmaz ama iç özellikleri çok iyi 30fps bana koymaz dersen üstü yok
4k 30fps , 1080p 60fps seçenekleri varmışŞöyle
Daha iyisi yoksa alıcam 60 fps olanı var mı ki bunların?
1080p kullanıyorum dersen bu fiyata daha iyisi yok öbür türlü 30fps oluyorDaha iyisi yoksa alıcam 60 fps olanı var mı ki bunların?
Turkcell TV+ diye hatırlıyorumPremium uyelik dedigi hangi platform