Çözüldü✓ driver booster gibi programlar kullanmak sakıncalı mı

Reaksiyon skoru
23
bu tarz programları mı kullanmalıyım yoksa kendim son sürümlerini bulup mu güncellemeliyim bu konularda pek bilgi sahibi değilim açıklarsanız detaylı sevinirim

yanlış driver indirme olasılığı yüksek ve yanlış driver indirirseniz sorun olabilir.

Kendin kurmanı tavsiye ederim. Zamanında bende Driver Booster kullanıyordum. Forumda veya videoda denk gelmiştim Abdullah abi böyle programlar kullanmayın demişti diye hatırlıyorum. Kendin en güncel olan sürücüleri kurarsan manuel olarak daha sağlıklı olacaktır.

çoğu driveri windows kendisi indiriyor. Sen ekran, ses kartı driveri ve yazıcın vs. varsa onların çalışması için driverlerini yüklemen yeterli olur

çoğu driveri windows kendisi indiriyor. Sen ekran, ses kartı driveri ve yazıcın vs. varsa onların çalışması için driverlerini yüklemen yeterli olur
sadece ekran kartı ve anakart mı başka yapmam gerekenler hangileri

Kendin indir.

bu tarz programları mı kullanmalıyım yoksa kendim son sürümlerini bulup mu güncellemeliyim bu konularda pek bilgi sahibi değilim açıklarsanız detaylı sevinirim
Zaten kurmanız gereken chipset ile ekran kartı sürücüsü manuel olarak kurun. Driver Booster vb. uygulamaları sakın kullanmayın.

Geri