driver kurulumu gerçekleşmiyor acil yardım

Reaksiyon skoru
32
2.konu açışım hala kimseden cevap yok yeni ekran kartı aldım kendim taktım rx570 sapphire pulse 8gb modeli amd sitesinden doğru driverı indiriyorum ama yükleme ekranında kalıyor ve ayarlada sistem bağdaştırıcıda ekran kartı gözükmüyor sorun ne
Taslak.webp

Windows 10 sürücüleri kendisi yüklüyor. Aygıt Yöneticisinde görünmemesinin imkanı yok. Görüntüyü nasıl alıyorsunuz?

2.konu açışım hala kimseden cevap yok yeni ekran kartı aldım kendim taktım rx570 sapphire pulse 8gb modeli AMD sitesinden doğru driverı indiriyorum ama yükleme ekranında kalıyor ve ayarlada sistem bağdaştırıcıda ekran kartı gözükmüyor sorun neAlıntıyı görüntüle
Konuyu detaylandırır mısın? Aygıt yöneticisinde nasıl görünüyor, aldığın bir hata kodu var mı, foto at mesela.
Windows un güncel mi?
Resimdeki gibi mi indirdin sürücüyü

Ekran Alıntısı.webp

Konuyu detaylandırır mısın? Aygıt yöneticisinde nasıl görünüyor, aldığın bir hata kodu var mı, foto at mesela.
Windows un güncel mi?
Resimdeki gibi mi indirdin sürücüyü

Alıntıyı görüntüle
Evet resimdeki gibi indirdim ama olmadı sonra otomatik algıla da indirdim oda olmadı şimdi ekran kartı kutusunda gelen cdnin içindeki driver dosyalarını flasha atıp denicem umarım olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ryzen 3 1200

Windows 10 sürücüleri kendisi yüklüyor. Aygıt Yöneticisinde görünmemesinin imkanı yok. Görüntüyü nasıl alıyorsunuz?
Görüntüyü 1920x1080 alamıyorum 720 p falan alıyorum

Evet resimdeki gibi indirdim ama olmadı sonra otomatik algıla da indirdim oda olmadı şimdi ekran kartı kutusunda gelen cdnin içindeki driver dosyalarını flasha atıp denicem umarım olur

Ryzen 3 1200

Görüntüyü 1920x1080 alamıyorum 720 p falan alıyorum
Güvenli Kip de DDU programını çalıştırıp, yüklü olan sürücüyü tamamen sildikten sonra deneyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,197,861
Üyeler
190,277
Son üye
barissk
Geri