Driver yükleme sorunu ve mavi ekran

Reaksiyon skoru
14
Windows 3 gündür tarayıcı dışında bir program açtığımda çöküyor ve hata dosyası oluşturmuyor ayrıca ekran kartı driver değiştirmeye çalıştığımda hata veriyor hatayı aşşağıya bırakıcam herhangibi bir versiyonda aynı hatayı veriyor ekran kartım gt 630

Ekran Alıntısı.PNG

Windows 3 gündür tarayıcı dışında bir program açtığımda çöküyor ve hata dosyası oluşturmuyor ayrıca ekran kartı driver değiştirmeye çalıştığımda hata veriyor hatayı aşşağıya bırakıcam herhangibi bir versiyonda aynı hatayı veriyor ekran kartım gt 630

Alıntıyı görüntüle
Donanım kimliğiniz yok. Mecbur eski driver kullanacaksınız (Windows Update'in kurduğu eski driver yani).

Oradan display driver uninstaller a tıklayın.
sorun var hala ekran kartını driverlarını
Ekran Alıntısı.PNG
yükleyemiyorum gene hata veriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl kurulmuyor? DDU ile kaldırdınız değil mi?
sildim ve hata yukarıda yazıyor ve aygıt yöneticisindede gözükmüyo nasıl geri getiricem bilgisayarda ekran kartı gözükmüyor

ayrıca bilgisayarı görüntü ayarı bozuldu ekran çözünürlüğü değişti

Siz her şeyi doğru yaptınız değil mi?. Siz şimdi OCCT indirin ve ekran kartına 3D ve VRAM testi yapın.
ekran kartını görmüyor bilgisayar şu an aygıt yöneticisindede normaldede test te görücekmi bilgisayar

güvenli modda dediğiniz işelmleri birebir yaptım

bilgisayar bi an gidip geldi ve windows sürücüyü kurdu sanırım ekran düzeldi ve aygıt yöneticisinde gözükmeye başladı ekran kartı

Tamam şuan gözüküyor ise tekrardan sürücüyü kurmayı deneyin.
kurmaya çalışınca aynı hatayı alıyorum ben bi mavi ekran vericekmi diye deniycem

sorun yok gibi duruyor teşekkürler bi sorun olursa yazarım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,417
Üyeler
192,334
Son üye