Eren Eser
80+ Bronze
Dahası
drop plus almayı düşünüyorum büyük ihtimal kara cuma da indirimler olucaktır tahmini olarak kaça kadar düşebilir?
Black friday ne zaman olucak bende almayı düşünüyorumdrop plus almayı düşünüyorum büyük ihtimal kara cuma da indirimler olucaktır tahmini olarak kaça kadar düşebilir?
27 Kasım da olucak daha var fakat en iyisi o tarihlerde alınmak çünkü alışveriş siteleri birbirleriyle rekabet için fiyatlara çok indirim yapıyorlarBlack friday ne zaman olucak bende almayı düşünüyorum
tamamdır teşekkür ederim320-330
inşallah artmaz çünkü şu an onun için para biriktiriyorum380, Trendyol indirimlerinde 380 liraya düştü. Bu kulaklığın fiyatı özelliklerine göre zaten ucuz. İlk çıktığında 350 liraydı 5 ayda sadece 40 lira zam geldi. İndirimi bırak fiyatının artmasını bile beklerim
Hayırlı olsun şimdiden ben de dün satın aldım. YouTube’da 5-6 tane inceleme videosu var sadece. Geldiğinde İnşallah video çekmeyi planlıyorum.27 Kasım da olucak daha var fakat en iyisi o tarihlerde alınmak çünkü alışveriş siteleri birbirleriyle rekabet için fiyatlara çok indirim yapıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamdır teşekkür ederim
hayırlı olsun videolarını izledim gerçekten fiyatına göre çok iyi ve mikrofonu da kaliteliHayırlı olsun şimdiden ben de dün satın aldım. YouTube’da 5-6 tane inceleme videosu var sadece. Geldiğinde İnşallah video çekmeyi planlıyorum.
Evet beni de mikrofonu cezbetti sesi pürüzsüz veriyor gibi gözüküyor.hayırlı olsun videolarını izledim gerçekten fiyatına göre çok iyi ve mikrofonu da kaliteli