Drop plus mı kraken x lite mı

NouXle

80+
Reaksiyon skoru
120
Hangisi sizce??

Drop Plus.

Drop Plus daha iyi lakin ikisi de fiyatını hak etmiyor. Drop Plus'un yenilenmiş versiyonu yurt dışından neredeyse yarı fiyatına geliyor. Yurt dışından alamazsanız bütçe belirtin başka önerilerde bulunalım.

Drop Plus daha iyi lakin ikisi de fiyatını hak etmiyor. Drop Plus'un yenilenmiş versiyonu yurt dışından neredeyse yarı fiyatına geliyor. Yurt dışından alamazsanız bütçe belirtin başka önerilerde bulunalım.
380-400 civarı

Bence Drop Plus Rampage'in her ürünü kötü olacak diye bir şart yok kaliteli sayılı ürünlerinden Rampage'in.

Razer daha kaliteli diye düşünüyordum sizce
Kraken x lite gerçekten kötü bir kulaklık. Youtubada incelemelerine falan bakarsanız anlarsınız.
Drop Plus forumda bolca bilinen gayet iyi bir kulaklık. Rampage diye önyargıyla yaklaşmayın. Kullananlar gayet memnun.

Kraken x lite gerçekten kötü bir kulaklık. Youtubada incelemelerine falan bakarsanız anlarsınız.
Drop Plus forumda bolca bilinen gayet iyi bir kulaklık. Rampage diye önyargıyla yaklaşmayın. Kullananlar gayet memnun.
Eskiden rampage bi mouse almıştım 2 ay sonra bozulduktan sonra razerın klavye mouse unu aldım ve 2 senedir sorunsuz kullandığım için bi önyargım da yok değil

Bütçeyi aşabilirseniz:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,308
Üyeler
191,066
Son üye
MirErdo2134
Geri