Neler Yeni

Yardım Drop plus mikrofon çalışmıyor

Kadirokms

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Kadir okumuş
Arkadaşın dediğini bi dene olmazsa driver yükle ordan bak o da olmasa garantiye gönder reis

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
hocam konuşunca sesi algılamıyor hani yeşil yanıp yükselmiyor ses sekmesinde
kulaklığın arkasındaki tuşa bi bas içeride olsun o mic tuşu dışta olmasın dışta olunca kapalı içte olunca açık sonra mikrofonu taktığına emin ol çıkıp talıkabilir bir mikrofonu var doğru yere taktığından emin ol yani sonra bilgisayar ses ayarlarından mic aygıtı olarak drop plus seçili olsun olmaz ise en son çare garantiye veya iadeye gönderip tekrar almak ilk defa siz bu sorunla karşılaştınız ilginç başka cihazda deneme şansınız var mı birde jak olarak mı kullanıuyorsunuz yoksa usb olarak mı eğer jak olarak ise doğru yere taktığınızdan emin olun

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet öz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kulaklığın arkasındaki tuşa bi bas içeride olsun o mic tuşu dışta olmasın dışta olunca kapalı içte olunca açık sonra mikrofonu taktığına emin ol çıkıp talıkabilir bir mikrofonu var doğru yere taktığından emin ol yani sonra bilgisayar ses ayarlarından mic aygıtı olarak drop plus seçili olsun olmaz ise en son çare garantiye veya iadeye gönderip tekrar almak ilk defa siz bu sorunla karşılaştınız ilginç başka cihazda deneme şansınız var mı birde jak olarak mı kullanıuyorsunuz yoksa usb olarak mı eğer jak olarak ise doğru yere taktığınızdan emin olun
içe doğru,mic takılı algılıyor ama ses almıyor hani yeşil ışık yanıp sönmüyor sabit

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet öz
telefonda denesene birde jaklar ile onda çalışır belki
hocam iki tane mikrofon gözüküyor biri normal mikrofon devre dışı biri 2-usb pnp audio driver yazıyor o etkin ama çalışmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@ArdaM

hocam iki tane mikrofon gözüküyor biri normal mikrofon devre dışı biri 2-usb pnp audio driver yazıyor o etkin ama çalışmıyor.

@ArdaM
@keremcnsz24

Acil beyler

Yardımm

yardımm

biri yardım edebilirmi

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet öz
mikrofon başka pcde çalıştı ama bende hala çalışmkıyor

@Noren

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ahmet öz
aygıt yöneticisinden driver güncellemesi yap takılı olan portu değiştir
Sorunu çşzdük eyw,driverdan sesi açtık komple jack ile bağladım microfonu devre dışı bıraktım jack gelince jack aktif oldu yani halloldu sağol.

Top Bottom