Kulaklık 3.5mm ile bağlanıyor ya kulaklıktan ayrı olarak arızalanmış olabilir haklısın. Yine de düzelsin de ister değişim ister tamir yanlış mıyım hocamArkadaşım rampage klavyesinin tuşlarının basmadığını görünce yollamıştı. Değişim yapmışlardı. Mikrofon bozulduysa sadece mikrofonu değiştirirler gibi geliyor. Eğer kulaklıkta bir sorun yoksa.
Haklısınız hocam.Kulaklık 3.5mm ile bağlanıyor ya kulaklıktan ayrı olarak arızalanmış olabilir haklısın. Yine de düzelsin de ister değişim ister tamir yanlış mıyım hocam![]()
Satın aldığın yerden faturanın kopyasını iste sonra yazıcıdan çıkart öyle sıkıntı kalmaz.Arkadaşlar selamlar, bugün durduk yere mikrofon bozuldu, kasanın üzerinden masaya düşmüştü ondan kaynaklı olduğunu zannediyorum. Ailem faturayı maalesef ama maalesef atmış, ama ürün kutusunu ben saklıyordum içinde kullanım kılavuzu ve garanti belgesi yazan bi kitapçık var, içinde bir sayfada hasar teknik desteğinde ürünün düşmesinden sonraki arızanın garanti kapsamı dahilinde olduğu belirtilmiş. Garanti belgesi sayfasını ve dediğim garanti kapsamı bölümünün fotoğrafları için
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sizce garanti kabul ederler mi? İlk önce bi aramam falan gerekiyor mu, garanti talebini nasıl oluşturabilirim? Lütfen bilgilendirir misiniz?
Bende de Rampage kulaklık var ve teknik servis ilçemde olduğu için kendim götürüp getirdim, öncelikle çalışanlar işlerine öenm veriyorlar ve iyi yapıyorlar ve gerçketen sıcak kanlılar ama fatura olmadan yapacaklarını zannetmem, bu yüzden internetten aldıysan aldığın firmadan e-fatura talep et.Arkadaşlar selamlar, bugün durduk yere mikrofon bozuldu, kasanın üzerinden masaya düşmüştü ondan kaynaklı olduğunu zannediyorum. Ailem faturayı maalesef ama maalesef atmış, ama ürün kutusunu ben saklıyordum içinde kullanım kılavuzu ve garanti belgesi yazan bi kitapçık var, içinde bir sayfada hasar teknik desteğinde ürünün düşmesinden sonraki arızanın garanti kapsamı dahilinde olduğu belirtilmiş. Garanti belgesi sayfasını ve dediğim garanti kapsamı bölümünün fotoğrafları için
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sizce garanti kabul ederler mi? İlk önce bi aramam falan gerekiyor mu, garanti talebini nasıl oluşturabilirim? Lütfen bilgilendirir misiniz?
Satın aldığın yerden faturanın kopyasını iste sonra yazıcıdan çıkart öyle sıkıntı kalmaz.
Teşekkürler öyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Ben bi sorarım yine de gerekmezse boş yere çıkartmayım. SağolunBende de Rampage kulaklık var ve teknik servis ilçemde olduğu için kendim götürüp getirdim, öncelikle çalışanlar işlerine öenm veriyorlar ve iyi yapıyorlar ve gerçketen sıcak kanlılar ama fatura olmadan yapacaklarını zannetmem, bu yüzden internetten aldıysan aldığın firmadan e-fatura talep et.