Neler Yeni

Drop Plus vs Void Elite

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
arada 150tl fark var bariz şekilde Void Elite daha kaliteli olduğu belli fakat mic kısmında çok sorun çıkarttı diye hatırlıyorum bayağı konu vardı mic sorunu hakkında
ben fiyatında değilim amacım 2-3 sene sorunsuzca götürmesi tabi bunu 800tllik hyperx kullanarak yaparsam bütçemi aşar gerçekten değer mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

O firmware ile düzeltildi çoktan.
emin misiniz tanıdığınız arkadaşınız var mı (yanlış anlamayın ilk defa pahalı bir kulaklık alacağım ve arayış içerisindeyim)

cızırtı ve dipses bende olmadı ama drop plusta dipses var
siz hangisini kullanıyorsunuz

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
ben fiyatında değilim amacım 2-3 sene sorunsuzca götürmesi tabi bunu 800tllik hyperx kullanarak yaparsam bütçemi aşar gerçekten değer mi

emin misiniz tanıdığınız arkadaşınız var mı (yanlış anlamayın ilk defa pahalı bir kulaklık alacağım ve arayış içerisindeyim)

siz hangisini kullanıyorsunuz
şuan 2 sini de kullanmıyorum void elite i kuzenime sattım drop plusı da arkadaşıma sattım şuan blackshark v2 var

LowRPM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Enes Ersoy
Reddit gibi yerlerden bakarak anlayabilirsiniz. Corsair yeni bir firmware çıkarmıştı baya önceden düzeltildi o.

real1ty

80+ Bronze
kullanıyor musunuz cızırtı dipses var mı
Void elite cherry kullandım yazılımından dolayı dip ses yapıyordu ki bekliyordum zaten. Dip ses'i hiç duymuyordum sadece windows sesini ayarlarken çıkan bildirim sesinden duyuyorum. O yüzden sorun etmiyordum, sonra ses kartında mı ne arıza oldu cızırtı başladı kötü bir şekilde, fabrika cıkıslı hata herhalde bilmiyorum, iade ettim ettim. 2 hafta sonra Void Elite Beyaz RGB aldım. Sesi sıfırlasam bile arkada hiç bitmeyen kücük dip ses benzeri bir ses vardı (bazı kulaklıklarda oluyor böyle, cloud2 ve cloud core'de de yaşadım. Cloud core'yi iade ettim ama cloud2'yi değişim istedim, ama indirimde aldıgım icin degismediler ben de iade ettim.) Neyse o hic bitmeyen ses üzerinde dip ses de vardı bekledigim gibi. Ama dip sesin sorunu kulaklığın kendisinden kaynaklıydı, yazılım yüklü olmasa bile o dip ses vardı. Ben de iade etmeye çalışıyorum incehesaptan. 3 haftadır uğraşıyorum. bir şey alacaksanız incehesap'tan alma.
Çok uzattım şunu diyeyim, Void elite her türlü daha iyi drop plus'tan. Ama sıkıntılı bir kulaklık denk gelirse değişim hakkınızı kullanın. Tabi dip ses'i sıkıntı etmiyorsanız.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
biri 530tl biri 400tl segment olarak farklı demektense void elitin dip ses sorunu var mı mikrofonun çıkarılamaması rahatsız ediyor mu cızırtı var mı yok mu oyun müzik video mikrofonda hangisi daha iyidir
Aradaki farka değer void elite öneririm.

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
Void elite cherry kullandım yazılımından dolayı dip ses yapıyordu ki bekliyordum zaten. Dip ses'i hiç duymuyordum sadece windows sesini ayarlarken çıkan bildirim sesinden duyuyorum. O yüzden sorun etmiyordum, sonra ses kartında mı ne arıza oldu cızırtı başladı kötü bir şekilde, fabrika cıkıslı hata herhalde bilmiyorum, iade ettim ettim. 2 hafta sonra Void Elite Beyaz RGB aldım. Sesi sıfırlasam bile arkada hiç bitmeyen kücük dip ses benzeri bir ses vardı (bazı kulaklıklarda oluyor böyle, cloud2 ve cloud core'de de yaşadım. Cloud core'yi iade ettim ama cloud2'yi değişim istedim, ama indirimde aldıgım icin degismediler ben de iade ettim.) Neyse o hic bitmeyen ses üzerinde dip ses de vardı bekledigim gibi. Ama dip sesin sorunu kulaklığın kendisinden kaynaklıydı, yazılım yüklü olmasa bile o dip ses vardı. Ben de iade etmeye çalışıyorum incehesaptan. 3 haftadır uğraşıyorum. bir şey alacaksanız incehesap'tan alma.
Çok uzattım şunu diyeyim, Void elite her türlü daha iyi drop plus'tan. Ama sıkıntılı bir kulaklık denk gelirse değişim hakkınızı kullanın. Tabi dip ses'i sıkıntı etmiyorsanız.
itopya iade konusunda nasıldır aynı mı

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
Aynı tatava onlarda da. Almazlar iade
anladım amazondan almak istiyordum ama orada sadece hyperx var trendyolla hiç böyle bir diyoloğunuz olmuş muydu

bi de void elite ile bu sorunu ne zaman yaşamıştınız

real1ty

80+ Bronze
anladım amazondan almak istiyordum ama orada sadece hyperx var trendyolla hiç böyle bir diyoloğunuz olmuş muydu

bi de void elite ile bu sorunu ne zaman yaşamıştınız
22 mayısta Void elite cherry aldım, 25 26 mayısa kadar kullanıp iade ettim. Void elite rgb beyaz olanı incehesaptan 15 haziranda aldım, 16sında iade icin gönderdim iade talebim reddedildi, 2 haftadır arayıp duruyorum bir şeyler deniyorum, denettiriyorum iade etmeye calısıyorum. Trendyoldan hiç kulaklık almadım, onlar iade alır sıkıntı etmezler ama bazı satıcıların iade almadıgı oluyormuş okudugum kadarıyla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,731
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken
Top Bottom