drop plusmı hs 50 pro mu ?

Reaksiyon skoru
110
Hangisi daha mantıklı ?

Hs50 pro kullanan birisi olarak Drop plusun ses seviyesi daha yüksek oyun esnasında işine daha çok yarıyabilir.Bu yüzden HS50 pro ya ses kartı almayı düşünüyorum ses seviyesi artsın diye..

Hs50 pro kullanan birisi olarak Drop plusun ses seviyesi daha yüksek oyun esnasında işine daha çok yarıyabilir.Bu yüzden HS50 pro ya ses kartı almayı düşünüyorum ses seviyesi artsın diye..
7.1 olmadan ses kasılmıyor deniyor doğrumu ?

Hayır alakası yok Streo'da da aynı şekil adam sağdan geliyorsa sağdan geliyor ses solda geliyorsa soldan.Tek sıkıntısı bir tık az buldum seviyesini.. :)

Gerçek 7.1 olmadıkça azcık ya fark eder ya etmez. Kaliteli bir stero dandik bir sanal 7.1 den daha iyi bir surrounding başarabilir, başarır da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bugüne kadar kulaklığımın sesi oyunda yetmiyor diyen görmedim. Zaten fazlalar bile, bir yerden sonra çatışma çok fazla olduğu icin açamıyorsunuz veya açmamak daha iyi olur. Zaten ordan sonra mapin öbür ucundan 2 adım duymak için kulağına zarar vermek gibi çok saçma sapan bir durum söz konusu.

Geri