Samuray Penguen
80+
- Reaksiyon skoru
- 110
Hangisi daha mantıklı ?
bence drop plus hs 60 dan sonra icue yazılımı kullanılıyordu galiba ama yazılımı kullanılıyorsa hs50 pro tabiiHangisi daha mantıklı ?
HS50 Pro.Hangisi daha mantıklı ?
Fiyatları aynı değil drop plusin aynısı Çin'dr 250tl zaten Türkiye'den alırsanız yani ...Hangisi daha mantıklı ?
7.1 olmadan ses kasılmıyor deniyor doğrumu ?Hs50 pro kullanan birisi olarak Drop plusun ses seviyesi daha yüksek oyun esnasında işine daha çok yarıyabilir.Bu yüzden HS50 pro ya ses kartı almayı düşünüyorum ses seviyesi artsın diye..
Hayır alakası yok Streo'da da aynı şekil adam sağdan geliyorsa sağdan geliyor ses solda geliyorsa soldan.Tek sıkıntısı bir tık az buldum seviyesini..7.1 olmadan ses kasılmıyor deniyor doğrumu ?
Gerçek 7.1 olmadıkça azcık ya fark eder ya etmez. Kaliteli bir stero dandik bir sanal 7.1 den daha iyi bir surrounding başarabilir, başarır da.7.1 olmadan ses kasılmıyor deniyor doğrumu ?
Ben bugüne kadar kulaklığımın sesi oyunda yetmiyor diyen görmedim. Zaten fazlalar bile, bir yerden sonra çatışma çok fazla olduğu icin açamıyorsunuz veya açmamak daha iyi olur. Zaten ordan sonra mapin öbür ucundan 2 adım duymak için kulağına zarar vermek gibi çok saçma sapan bir durum söz konusu.Hs50 pro kullanan birisi olarak Drop plusun ses seviyesi daha yüksek oyun esnasında işine daha çok yarıyabilir.Bu yüzden HS50 pro ya ses kartı almayı düşünüyorum ses seviyesi artsın diye..