Neler Yeni

Drop Plus'mi Kablolu Fury X mi

Arda Kaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda kaan
Kablolu Fury X Nasıl Drop Plusmi Kablolu Fury X mi fiyatlar aynı şuan hangisi oyunda ses kasmak için pubg mobile valorant gibi oyunlar

theali

80+ Bronze

Arda Kaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu incelemede kablosuz ya ondan bida atim dedim ben kablolu düşünüyorum fark olurmu

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Fury x öneririm kessinlikle 2 sene olucak kullanmaya başlayali çok memnunum zaten istersen kablolu bir şekilde de kullana biliyorsun kablosuz kullanımda aralarında gecikme vs olmuyor zaten ve kablosuz kullanımın kabloluya göre çok daha konforlu olmasını fark ediceksin.
3 eksi yani var kulaklığın

1 Kablosu yumak yumak oluyor kablolu kullanımda çok sinir bozucu ama çıkarıp gerdiginde düzeliyor

2 Kablosuz kullanımda şarjının ne zaman biticenj gösteren bir uygulama vs olmadı için oyunda bir anda igrnec bir ses ile uyarıyor aniden ve sinir bozucu çok buda (Şarjı çok gidiyor cikican zaman şarja taksan seni rahat 1 gün götürüyor)

3 Yazılımı var fakat klasik rampage yazılımları işte çok detaylı değil yazılım kötü

Bunlar senin için sorun teşkil etmiyorsa kessinlikle furyx al derim zaten YouTube incelemesi var içine sinmiyorsa bakabilirsin

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Ben Drop Plus kulllanıyorum ve gayette memnunum.
Evde telesekreter olarak çalışıyorum ve hem oyunda hem de işimde çok iyi.
Ses kalitesi ve mikrofon kalitesini taktir ettim.

Arda Kaan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fury x öneririm kessinlikle 2 sene olucak kullanmaya başlayali çok memnunum zaten istersen kablolu bir şekilde de kullana biliyorsun kablosuz kullanımda aralarında gecikme vs olmuyor zaten ve kablosuz kullanımın kabloluya göre çok daha konforlu olmasını fark ediceksin.
3 eksi yani var kulaklığın

1 Kablosu yumak yumak oluyor kablolu kullanımda çok sinir bozucu ama çıkarıp gerdiginde düzeliyor

2 Kablosuz kullanımda şarjının ne zaman biticenj gösteren bir uygulama vs olmadı için oyunda bir anda igrnec bir ses ile uyarıyor aniden ve sinir bozucu çok buda (Şarjı çok gidiyor cikican zaman şarja taksan seni rahat 1 gün götürüyor)

3 Yazılımı var fakat klasik rampage yazılımları işte çok detaylı değil yazılım kötü

Bunlar senin için sorun teşkil etmiyorsa kessinlikle furyx al derim zaten YouTube incelemesi var içine sinmiyorsa bakabilirsin
Fury X kablosuz alacak param yok ama kablolu alcam bu sorunlar onemli degil yinede kablolu Alınır mı?

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Fury X kablosuz alacak param yok ama kablolu alcam bu sorunlar onemli degil yinede kablolu Alınır mı?
Kablolu oldunu yeni görüyorum fiyatı ne kadar eğer drop plusla aynı veya daha azsa direk al çok fazla değilsede al derim çünkü iyi bir kulaklik

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Kablolu
https://ty.gl/kso3qewxjr
Drop plusla aynı o zaman bunu aliyorum
oha fiyatlar çok artmış
cluad 2 ye baktımda 880tl fiyatı ben aldım zaman 1100 tl oldu için almamıştım imkanın varsa onu al derim imkanın yoksa direk kap furyx i
Mesaj otomatik birleştirildi:

incelemesine baktım çoğuu şeyi aynı yazılımı bile aynı ve malesef kablosunda aynı kullanmışlar o yumak olmayı sende yaşıcaksın muhtemelen video da olmaz demişte çok rahat oluyor aynı kulaklık işte sadece kutusu bide sesi kısıp açma yeri biraz farklı (sanal 7.1 var bendeki de öyle) o kadar alınır kulaklık bence

Son düzenleme:
Top Bottom