Bu incelemede kablosuz ya ondan bida atim dedim ben kablolu düşünüyorum fark olurmuİnceleme - Rampage Fury X VS HyperX Cloud 2 VS Rampage Drop Plus Detaylı Karşılaştırma - Bölüm 2
Rampage Fury X incelemesinin ikinci bölümüyle karşınızdayım. Bu bölümde birbiriyle çok karşılaştırılan bu 3 kulaklığı karşılaştıracağım. Her kategoride 10 üzerinden puanlama yapacağım. En çok puan alan, kazanan olacak. Not: Karşılaştırmalar Fury X'in wireless modunda yapılmıştır. İncelemenin...forum.donanimarsivi.com
Fury X kablosuz alacak param yok ama kablolu alcam bu sorunlar onemli degil yinede kablolu Alınır mı?Fury x öneririm kessinlikle 2 sene olucak kullanmaya başlayali çok memnunum zaten istersen kablolu bir şekilde de kullana biliyorsun kablosuz kullanımda aralarında gecikme vs olmuyor zaten ve kablosuz kullanımın kabloluya göre çok daha konforlu olmasını fark ediceksin.
3 eksi yani var kulaklığın
1 Kablosu yumak yumak oluyor kablolu kullanımda çok sinir bozucu ama çıkarıp gerdiginde düzeliyor
2 Kablosuz kullanımda şarjının ne zaman biticenj gösteren bir uygulama vs olmadı için oyunda bir anda igrnec bir ses ile uyarıyor aniden ve sinir bozucu çok buda (Şarjı çok gidiyor cikican zaman şarja taksan seni rahat 1 gün götürüyor)
3 Yazılımı var fakat klasik rampage yazılımları işte çok detaylı değil yazılım kötü
Bunlar senin için sorun teşkil etmiyorsa kessinlikle furyx al derim zaten YouTube incelemesi var içine sinmiyorsa bakabilirsin
Kablolu oldunu yeni görüyorum fiyatı ne kadar eğer drop plusla aynı veya daha azsa direk al çok fazla değilsede al derim çünkü iyi bir kulaklikFury X kablosuz alacak param yok ama kablolu alcam bu sorunlar onemli degil yinede kablolu Alınır mı?
KabloluKablolu oldunu yeni görüyorum fiyatı ne kadar eğer drop plusla aynı veya daha azsa direk al çok fazla değilsede al derim çünkü iyi bir kulaklik
oha fiyatlar çok artmış