Drop Yemeye Devam ediyor

Reaksiyon skoru
1
işlemci : AMD RYZEN 5 2600 Six
Ekran Kartı Asus Gtx 1050 ti
Ram: 8x2 crucial Rram
Csgo Valorant Gta 5 lol Minecraft gibi oyunlarda drop yemeye devam ediyor hdd veya ssd kaynaklı dediler 3 tane yeni ssd aldım yine çözüm bulamadım ram kaynaklı dediler 8 gb daha ekledim yine atnı termal macun kaynaklı dediler 3 tane macun değiştirdim gene aynı lütfen yardımcı olun ekran kartı boşta 40 derece oluyor.

Ben de Steam PUBG oynarken drop yiyorum. Throttle Stop programını önerdiler. Denedim değişiklik olmadı sanki. Siz de deneyin isterseniz.

Ben de Steam PUBG oynarken drop yiyorum. Throttle Stop programını önerdiler. Denedim değişiklik olmadı sanki. Siz de deneyin isterseniz.
disable turboyu kapatın speedstep ve c1e'yi açın bir de öyle deneyin

disable turboyu kapatın speedstep ve c1e'yi açın bir de öyle deneyin
Sanırım öyle yapmıştım. Zaten 50fps falan alıyordum onu da kırpıyor ve ona rağmen hala kasıyordu.

işlemci : AMD RYZEN 5 2600 Six
Ekran Kartı Asus Gtx 1050 ti
Ram: 8x2 crucial Rram
Csgo Valorant Gta 5 lol Minecraft gibi oyunlarda drop yemeye devam ediyor hdd veya ssd kaynaklı dediler 3 tane yeni ssd aldım yine çözüm bulamadım ram kaynaklı dediler 8 gb daha ekledim yine atnı termal macun kaynaklı dediler 3 tane macun değiştirdim gene aynı lütfen yardımcı olun ekran kartı boşta 40 derece oluyor.
Ben biliyorum sebebini ram'leri 2933 mhz hızında çalıştıracaksın. 3000 mhz yapmayacaksın. Oynadığın oyunu da sistemi kurduğun yere koyacaksın.
Post automatically merged:

. Bios dan da gameboost özelliğini açacaksın.bu üçünü yap sonra bana dua et

Benim ayarlarım böyle. Drop yok. Kalite de.iyi. oyunun bazi yerlerinde herkese oluyor bazen

Ben biliyorum sebebini ram'leri 2933 mhz hızında çalıştıracaksın. 3000 mhz yapmayacaksın. Oynadığın oyunu da sistemi kurduğun yere koyacaksın.

Benim ayarlarım böyle. Drop yok. Kalite de.iyi. oyunun bazi yerlerinde herkese oluyor bazen
Benim de benzer ayarlar, hatta 1920x1080 kasıyor diye 1728x1080 yaptım.

ASUS PRIME B450M-K anakartlarda gameboost özeliiği yok diye biliyorum ben ama varsa'da nerden aktifveştireceğim :)

ne yazıkki olmadı sistemsel bir sorun mu yoksa donanımsal mı ?

Geri