mehmettici
80+ Silver
anlasaniz israr etmessiniz satmayacagim diyebenmi işlerden anlamıyorum
anlasaniz israr etmessiniz satmayacagim diyebenmi işlerden anlamıyorum
knk anlamıyorsun ki ben pc mi daha hızlı olmasını istiyorum mesela ekran kartı gi işlemci gi bi şeyleri yükselticem gidip anakarı yükseltirsem ooohhooooohatirasi varsa var o pc ye upgrade deymez gel sat 6000 e am4-1151 ddr4 toplayalim mis gibi
İşlemci : i3 CPU 550 @3.20 GHz Ram : 8 GB DDR3 . SSD : Sandisk SSD Plus 240 GB SSD 2 : 240 GB SSD Galiba Hi-Level . Ekran Kartı : NVIDIA Geforce GT 420 . Hangi parça yı yükseltmeliyim
ekran kartı yükseltmeliyim ve işlemci
Brom bütçeyi 2k artırırsan apu am4 sistem toplanır.2. El4000 işlemci veya ekran kartı
çocuk mu yoksa 50 yaşında adam mı anlamadımanlasaniz israr etmessiniz satmayacagim diye
kankam sat pc yi 2000 e 4000 daha butcen varmiş toplayalim sana mis gibi bi sistemknk anlamıyorsun ki ben pc mi daha hızlı olmasını istiyorum mesela ekran kartı gi işlemci gi bi şeyleri yükselticem gidip anakarı yükseltirsem ooohhooooo
çocuk mu yoksa 50 yaşında adam mı anlamadım
10 yaşinda merakli bi cocuk sanirimçocuk mu yoksa 50 yaşında adam mı anlamadım
anlamıyorsun hala o kadar açıkladım satmam bittikankam sat pc yi 2000 e 4000 daha butcen varmiş toplayalim sana mis gibi bi sistem
satmassan benda sana yardimci olamam o pc kac senelik 12 senelik senden buyuktur gel sat sana 4-5 senelik toplayalim daha iyi olur pişman olmassinanlamıyorsun hala o kadar açıkladım satmam bitti
neyi tersliyosunuz bu pc yi upgrade edeceksiniz 1 sene sonra bize gelip bu pc acmiyor yeni upgrade ettim diyeceksiniz lutfen dedigimi dinleyin guzel bi pc toplayalimolurum çok pişman olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:
pc kötü değil aslında
sabrına hayran kaldımneyi tersliyosunuz bu pc yi upgrade edeceksiniz 1 sene sonra bize gelip bu pc acmiyor yeni upgrade ettim diyeceksiniz lutfen dedigimi dinleyin guzel bi pc toplayalim
hocam bende bu arkadaşa ters konuşsam oda ban yiyecek bende ban yiyecegim ondan sabirli konuşuyorumyav cevap vermeyin çocuğa kötü değilmiş sistemi
Mesaj otomatik birleştirildi:
sabrına hayran kaldım