LenKys
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,594
- İsim
- Osman Trifilli
- trifilli_osman
Türk telekom alt yapısı ile türk net müşterisiyim apartmanin girisinden balkondan gri bir dsl kablosu çekip internete baglaniyorum duvarin icınden hat felan gecmiyor neyse bu kablo koptu 1 ay önce şehir disina oldum icin ilgilenemedim türk nete kabolun koptu hakkinda bilgi verdim ve bana türk telekom saha ekiplerine ileticeni şöylediler tamam sıkıntı yok onlarin alt yapisi neyse türk telekom gelip apartmanin girisinden bakmislar sorun varmi diye sonra gitmişler haberim yok türk net bana diyorki türk telekom saha ekipleri arizanin modemden kaynakli olmus oldunu tespit etti ve bu durumdan kullanici sorumlu oldunu soylediler israrla söylüyorum modem de sorun yok başka yere taktim çalışıyor gri dsl kablosu kopuk olduni israrla söylüyorum allah tarafından bu modeme internet gelmicem herhalde bana diyorlarki türk telekom sadece kutudan işlem yapabileceklerini ev içi tesisattan kullanicinin sorumlu oldunu söylüyor dediler.lan ben napiyim nerden bulucam o kabloyu hadi buldum nasıl takicam onuda yapabilecek olsam giderim türk telekom da çalışırım ben nasil çöźerim bu isi nerden bulabilirim o kablodan ve de kime taktirabilirim.(kabloyu kedi isirmis baya bir yerinde kesik darbe var sorunsuz tarafi balkonda ve modemide oraya koyamam cok sıkıntı olur modemin en sağlıklı oldu yer benim odam ve balkonla arasi 10m var)