FakeLords 80+ Bronze Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 637 Dahası Reaksiyon skoru 153 İsim Civan Çiftçi 5 Temmuz 2021 #1 ben dsmart kulanıcısıyım ve paketimden memnun degilim paketimi yükseltmek istiyorum paketimi yükseltmem için port gerekiyormu
ben dsmart kulanıcısıyım ve paketimden memnun degilim paketimi yükseltmek istiyorum paketimi yükseltmem için port gerekiyormu
Kamina 80+ Platinum Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 11,872 En İyi Cevap 1 5 Temmuz 2021 #2 Altyapın ne destekliyorsa onu verirler en fazla. Port değişimi gerek yok diye biliyorum fiber almayacaksan.
Altyapın ne destekliyorsa onu verirler en fazla. Port değişimi gerek yok diye biliyorum fiber almayacaksan.
leroxy 80+ Platinum Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 13,336 En İyi Cevap 24 Dahası Reaksiyon skoru 17,921 İsim Alp İlgilendiği Kategoriler İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games 5 Temmuz 2021 #3 Kamina yazmış: Port değişimi gerek yok diye biliyorum fiber almayacaksan. Devamı için tıklayın... Müdürlüğe özel taleple değişiklik olabiliyor ama o da bir ihtimal..
Kamina yazmış: Port değişimi gerek yok diye biliyorum fiber almayacaksan. Devamı için tıklayın... Müdürlüğe özel taleple değişiklik olabiliyor ama o da bir ihtimal..