Öneri Dual Mode Monitör Önerisi

r0x0r

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
17500
Uzun zamandır kullandığım monitörümü değiştirme kararı aldım. Eşit şekilde film/dizi izleyip oyun oynadığım için dual mode düşünüyorum. Bir şey izlerken 4K moduna geçerim, oyun oynayacağım zaman da FHD moduna geçerim. Şu anda bu isteklerim doğrultusunda dual mode harici bir şey alamayacağım gibi duruyor zaten. Salt 4K monitör de alamam, malum ekran kartım 3050. Biraz bakındıktan sonra AOC U27G4R diye bir monitör buldum. Çok hoşuma gitse de kontrastı 1000:1, ve pek de tavsiye edilmediğini, hatta ağır eleştiriler aldığını gördüm bu kontrast oranının. Bu oyun ve seyir zevkimi ne denli etkiler?
Bir de nereye baksam ms değeri değişiyor. Bir yerde 0.3 görürken, diğer bir yerde 0.5, başka bir yerde de 1ms olarak geçiyor. Bu konuyla ilgili beni aydınlatabilir misiniz?
Ayrıca, bu fiyat (15-20k) bandında başka bir monitör önerir misiniz yoksa bu AOC'yi alayım mı?

Çıkabilirsen buna çık.

Bu model hem yeni nesil, hemde en iyi renk gamutu ve parlaklığa sahip oled. Ayrıca muadillerinden ucuz.

Çıkamazsan bunu alabilirsin:

Çıkabilirsen buna çık.

Bu model hem yeni nesil, hemde en iyi renk gamutu ve parlaklığa sahip oled. Ayrıca muadillerinden ucuz.

Çıkamazsan bunu alabilirsin:
Şu anda 2K'da tatminkar bir şekilde oyun oynatabilecek bir ekran kartım yok. İleride ekran kartı da değişeceğim için şu an dual mode'lara odaklanmak istedim. Ayrıca evet, oled candır, lakin attığınız monitör hem ön sipariş ürünü olup 31 ekim'den önce gönderilemiyor, hem de bütçemin çok çok üstünde.

Philips Evnia'yı atmanız iyi olmuş, çünkü onu da soracaktım. AOC ile bunun arasında ne gibi bir fark var? Neden AOC yerine Philips'i tercih etmeliyim?

Geri