hasancan12
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
merhabalar almayı düşünüyorum masaüstüne pc var ordan oynuyorum genelde nasıl alınır mı birde alışabilirmiyim önceden ps xbox kullanmadım
dediğim gibi kola alışabilirmiyim ondanda emin değilim aksiyon oyunlarında falan garip olabilir ondna dolayı 2400tl vermek istemiyorum kullanacağım kesin bile olmayan birşeyeidarelik alınabilir ben 2 kere aldım ortalama kullanım süresi max 3.5 ay civarı oluyor bu süreden sonra tuşlarsa yumuşama içine göçme dokunmatiklik gibi şeylere dönüyor imkanın varsa ya xbox ya da ps5 kolu al
Logitech f serisi gri gamepad i vardı aslında FIFA falansa ona bakabilirsin.dediğim gibi kola alışabilirmiyim ondanda emin değilim aksiyon oyunlarında falan garip olabilir ondna dolayı 2400tl vermek istemiyorum kullanacağım kesin bile olmayan birşeye
yok daha çok hikayeli oyunlar last of us oynuyorumda şuan bazı sahnelerde aksiyon olmayan yerlerde klavye mouse'a uzanmak yoruyor arkana yaslanıp oynamak daha iyi olur diye düşündüm bide uzun oyunlarda var rdr gibi orada falanda iyi olurduLogitech f serisi gri gamepad i vardı aslında FIFA falansa ona bakabilirsin.