Dualchock4 alınır mı? (pc)

idarelik alınabilir ben 2 kere aldım ortalama kullanım süresi max 3.5 ay civarı oluyor bu süreden sonra tuşlarsa yumuşama içine göçme dokunmatiklik gibi şeylere dönüyor imkanın varsa ya xbox ya da ps5 kolu al

ps5 çıktığı zaman ds4 üretim durdu diye biliyom ds4 orijinal bulması imkansız orijinal mı belli değil bende ds4 var 5-6 sene oldu hala sağlam sıfır gibi teşhir alınır mı bilmiyorum ne kadar kullandığı bilsem, yukarda dediği gibi ds5 yada xbox öneririm

idarelik alınabilir ben 2 kere aldım ortalama kullanım süresi max 3.5 ay civarı oluyor bu süreden sonra tuşlarsa yumuşama içine göçme dokunmatiklik gibi şeylere dönüyor imkanın varsa ya xbox ya da ps5 kolu al
dediğim gibi kola alışabilirmiyim ondanda emin değilim aksiyon oyunlarında falan garip olabilir ondna dolayı 2400tl vermek istemiyorum kullanacağım kesin bile olmayan birşeye

dediğim gibi kola alışabilirmiyim ondanda emin değilim aksiyon oyunlarında falan garip olabilir ondna dolayı 2400tl vermek istemiyorum kullanacağım kesin bile olmayan birşeye
Logitech f serisi gri gamepad i vardı aslında FIFA falansa ona bakabilirsin.

Logitech f serisi gri gamepad i vardı aslında FIFA falansa ona bakabilirsin.
yok daha çok hikayeli oyunlar last of us oynuyorumda şuan bazı sahnelerde aksiyon olmayan yerlerde klavye mouse'a uzanmak yoruyor arkana yaslanıp oynamak daha iyi olur diye düşündüm bide uzun oyunlarda var rdr gibi orada falanda iyi olurdu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,542
Üyeler
174,390
Son üye
sansarsalvokafiyesi
Geri