Olsa iyi fiyat olurmuş bakalım belki soran arkadaşlar dönüş yapar.bitti diye biliyorum
şu an bile bilkom garantili için fiyat iyi bakalım bir kampanya falan daha denk getirebilirsek kesinlikle alınırOlsa iyi fiyat olurmuş bakalım belki soran arkadaşlar dönüş yapar.
İlk defa böyle bir şey duydum.Bunlar orjinal dualsense'ye göre ufak olanlardan mı?
Cihazların yanında gelen dualsenseler ile sonradan satılanlar arasında boyut farkı var. Reddit, linus, 9gag'da falan muhabbetleri dönüyor.
Sonraki serilerde agirlik, tus konfor farklari var ama boyut olarak genelde aynıBunlar orjinal dualsense'ye göre ufak olanlardan mı?
Cihazların yanında gelen dualsenseler ile sonradan satılanlar arasında boyut farkı var. Reddit, linus, 9gag'da falan muhabbetleri dönüyor.
Silver var![]()
Sony DualSense Midnight Black Kablosuz PS5 Gamepad (Resmi Distribütör Garantili) | ITOPYA
Sony DualSense Midnight Black Kablosuz PS5 Gamepad (Resmi Distribütör Garantili) En iyi fiyat seçenekleri ile PS719575900 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Fiyat çok iyi geldi bana aldım bir tane, normalde bu paralara İthalatçı Garantilisi satılıyor. Farklı renklerde indirimde en ucuzu bu ama. Beyaz kalmamış maalesef.
İlk defa böyle bir şey duydum.
Ufak bir örnekSonraki serilerde agirlik, tus konfor farklari var ama boyut olarak genelde aynı
Fake almışUfak bir örnek
Reddit - The heart of the internet
www.reddit.com